Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В червні 2013 року офіційний сайт міської ради розродився сенсаційною новиною: за задумом чиновників електронний реєстр дітей, яких планують віддати на виховання в дитячі садочки, має побороти корупцію, яка там мала місце.

«За дорученням міського голови, управління освіти та науки зобов’язане забезпечити усім батькам рівні умови для запису дітей в садочки», - говорила тоді начальник управління освіти та науки Ольга Похиляк (www.rada.te.ua/novyny/15508.html). 

Цим самим чиновниця визнала, що «рівних умов» не було, і тільки за дорученням голови їх мали би створити.

Але пройшов рік, і… сайт, зазначений в новині, дивним чином перестав працювати…

Зараз батькам пропонують чекати квітня (невідомо якого року), коли завершиться реконструкція сайту.

І тільки пані Похиляк знає, чиї діти з’являться в списках після завершення робіт на сайті, і чому ці роботи затримуються вже більше, як на 2 місяці?    

 

Коментарі  

 
0 #7 ігорко 26.06.2014 14:25
Найкраще записатися в управлінні. Я так зробив і проблем ніяких нема.
Цитувати
 
 
-1 #6 Віктор М. 26.06.2014 07:27
адреса сайту змінилася. таке часто трапляється. адмінам треба поставити перепосилання і проблем не буде. Головне, що процедура залишається прозорою.
Цитувати
 
 
+1 #5 Веселка 25.06.2014 14:22
Де відправляють реєструватися в садку-то одне, а структура міської ради, отже і все мало би бути якось централізовано. А гугл відправляє реєструватися за третьою адресою https://reg.isuo.org/...і що, може ще бабка на ринку придумає четверту адресу? то так ми йдемо до Європи, панове?
Особисто мені в садочку завідувач сказала що адреси не знає, шукайте в інтернеті на сайті міськради
Цитувати
 
 
+2 #4 мама dytyny 25.06.2014 10:20
В мене 2 дітей. І дуже добре знаю, як у кожному з закладів батьків сприймають, як "кошельок". І тільки від батьків залежить бути цим кошельком, а чи чітко запитати навіть задопомогою юристів, яке мають право відмовляти в освіті.В т.ч.і в міській раді.
Цитувати
 
 
+1 #3 Міля 24.06.2014 21:26
Шукайте стан черги за адресою www.dnz.te.ua
Цитувати
 
 
0 #2 мама dytyny 24.06.2014 21:11
Батькі самі допускають, щоб ними "крутили". Цікаво де в законодавстві прописані підстави, згідно яких їх ЗМуШують реєструватись в якихось там сайтах? Разом з тим законом чітко гарантуються ПРАВА кожної дитини на освіту, ч т.ч. на дошкільну.
Цитувати
 
 
-2 #1 Рома 24.06.2014 20:27
Варто бути трохи кмітливішими. Зразу видно, що не маєте дітей. В кожному садку відправляють реєструватися на сайті. http://dnz.te.ua
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.