Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 

Як повідомляє Електорат, саме з вини одіозного депутата тернопільської міської ради Василя Лила у Бережанах люди от уже понад 20 років страждають  від проблем з водоочисними спорудами. Відомо, що вони мали бути введені в експлуатацію ще на початку 90-х, але ще й досі не працюють. Саме у зв’язку із цим Бережанське МКП «Добробут» віднесене до переліку екологічно-небезпечних об’єктів області. Нам вдалося дізнатися, що  одна із організацій скандального депутата міської ради близько десяти років тому займалася будівництвом споруди по проекту “Очисні Бережани”. Проект був провальним ще на етапі задуму, адже порушував навіть закони фізики.  Проте це не зупинило Лила на його шляху до збагачення. В пригоді став його давній друг,  директор Тернопільської обласної служби “Укрдержінвестекспертиза” Антон Лучка. Саме через руки цієї людини проходять дозволи на будь-яке будівництво в Тернопільській області, отож усі проблеми із документацією вирішував він.

Цю тепу підхопив і ТІБ й пище, що депутат міськради Лило має пряме відношення до “оборудок” навколо водоочисних споруд в місті Бережани. Одна з організацій “імперії Лила” десять років тому будувала очисні споруди по проекту “Очисні Бережани”.Проект був із самого початку нездійсненний, оскільки порушував навіть закони фізики.

Тож, аби оминути закон і таки отримати дозвіл на будівництво завідома провального проекту, Василь Лило використав свого вірного “слугу”, директора Тернопільської обласної служби “Укрдержінвестекспертиза” Антона Лучка.Саме через цю людину проходять дозволи на все будівництво в Тернополі та області. Якраз він провів необхіну експертизу і утряс всі проблеми з документацією.

Приємно, що на нашу публікацію відреагували очільники області. Вчора, голова Тернопільської ОДА Олег Сиротюк звітував про стан водоочисних споруд області. Він наголосив, що знає про “махінації” в Бережанах, більше того уже направив необхідні папери в міліцію, аби ті розібрались з бережанськими “оборудками”, адже очевидно, що там чорним по білому вимальовується зловживання службовими повноваженнями.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.