Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тему існування клубів за місцем проживання ми піднімали не раз.

Спочатку в них під патронатом заступника міського голови відібрали приміщення на вулиці Орлика, про що ТТ писав у статті Надал і його заступник Камінський відібрали ще одне приміщення у дітей в Тернополі , а згодом, за особистим сприянням міського голови взагалі розформували їх як структуру, про що ТТ розповів у матеріалі Ну коли вже Надал, Камінський і їм подібні "наїдяться" майном тернополян?

На цю ж темузгодом писали і наші колеги з 20 хвилин

Але в гонитві за наживою, міського голову вже не спинити…

Як вдалося дізнатися з власних джерел у міській раді, одне з приміщень вже знайшло свого «ефективного» власника.

Йдеться про клуб за місцем проживання на вулиці Коновальця, 14. Його спочатку дійсно віддали іншому комунальному закладу - "Центру творчості дітей та юнацтва". Але передавши приміщення, міська влада «забула» передбачити кошти на його утримання. Таким чином, штучно була створена ситуація, коли Центр творчості дітей та юнацтва змушений відмовитися від запропонованих додаткових кімнат.

І тут міський голова свободівець Сергій Надал швиденько «придумав» заготовлений заздалегідь вихід з ситуації – для приміщення знайшли нового, вже приватного власника.

За чутками, там має бути черговий тренажерний зал, звісно, послуги там надаватимуться на платній основі, як і в сотні інших подібних спортзалах…

«Тернопільський тиждень»

 

Коментарі  

 
-2 #3 ігорко 26.06.2014 14:27
в тих клубах давно ніхто дітьми не займався. приміщення простоювали, грошей на ремонт не було. Так що Надал все правильно зробив. Подивіться на спортзали зараз - все читсенько, працює вентиляція, є душ.
Цитувати
 
 
-1 #2 Віктор П. 26.06.2014 11:13
Коли до тебе, Віктор М., прийдуть і заберуть шось, на користь ефективного власника, котрий "купив" дозвіл, тоді до тебе дійде.
Цитувати
 
 
-5 #1 Віктор М. 26.06.2014 07:26
завжди дотримувався думки, що ефективним власником може бути тільки приватник. Надала тут підтримую на всі 100%
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.