Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

джоджик, тв 4, фото, тернопільський тиждень Як нам стало відомо з власних джерел, колишній народний депутат та один з співвласників місцевого телеканалу ТВ-4 Ярослав Джоджик, вже два тижні перебуває в столиці.

Головна його мета: продаж телеканалу.

Одним з небагатьох покупців, які бодай зацікавилися таким медіа-ресурсом, виявилися регіонали, що поставили собі за мету скупити значну частину місцевих телекомпаній, з акцентом на Західну Україну.

Єдине, що не влаштовує майбутніх власників, то це ціна. Вона виявилася значно завищеною.

За формування ціни продажу відповідала беззмінний директор телеканалу, яка для того, щоб підтвердити її завищення, не цурається будь-яких методів.

Наприклад, питання власності приміщення для телеканалу стоїть з позначкою «перебуває у власності», хоча питання це ще не до кінця вирішене.

Продати орендоване в громади приміщення пообіцяв сам міський голова Сергій Надал. А він, як відомо, - господар свого слова: захотів – дав, захотів забрав.

Такою ж надуманою є цифра аудиторії телеканалу. Для того, щоб її підтвердити, телеканал опустився до звичайного бульварного ЗМІ, занадто відверто показавши трагедію, яка трапилася з автомобілем, в якому перебував Степан Барна та його друзі, про що можна пересвідчитися ТУТ (до речі, ТТ чи не єдиний місцевий ЗМІ, який не писав про цю трагедію взагалі, щоб зайвий раз не робити боляче рідним постраждалих, хоча й дізналися ми про це ДТП чи не перші).

Такого смакування чужим горем, перехід на анатомічність та надмірну відвертість тернопільські журналісти не пам’ятають вже давно. І все це заради рейтингів напередодні можливого продажу телеканалу.

Зараз невідомо, чи з’явиться новий власник у місцевого медіа-бізнесу і хто ним буде. Але вже зараз відомо, що заради сумнівних показників окремі журналісти не зупиняться ні перед чим…

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+2 #8 обєктивно 02.07.2014 11:40
думаю таке має місце але треба було допитсати що намагається продати, так точніше
Цитувати
 
 
0 #7 журналіст4 02.07.2014 10:49
Цитую :
Віталік Гнатюк - ти таке видав , що то п .... то не стаття , то "джинса" чистої води !!!
не думаю, та кому потрібно проти цього каналу для селян заказувати джинсу? понятно що нікому, тим більше якщо редакція дозволяє такі коментарі до статті, значить викладені факти скоро підтвердяться
Цитувати
 
 
0 #6 beurer.west@bigmir.n 02.07.2014 09:53
Віталік Гнатюк - ти таке видав , що то п .... то не стаття , то "джинса" чистої води !!!
Цитувати
 
 
+3 #5 колега 01.07.2014 18:46
нічого, пані юля з джоджиком мають чималенький досвід співпраці з ригами, їм не привикати
Цитувати
 
 
-2 #4 Насмішили 01.07.2014 15:10
Zik, 1+1 і ще десятки місцевих сайтів теж хочуть продати, бо там написали про аварію, в яку потрапили Барна і Юрик?
Цитувати
 
 
+1 #3 Червоний Мак 01.07.2014 15:04
та ну?))))) Фамілія автора?
Цитувати
 
 
+6 #2 упс 01.07.2014 15:02
та кому цей канал здався, от якби інтб то інша справа, але він заставному і надалу ще потрібний :D
Цитувати
 
 
+2 #1 жук 01.07.2014 14:59
"Але вже зараз відомо, що заради сумнівних показників окремі журналісти не зупиняться ні перед чим…" - це ви про себе, віталік?)))))) :lol: :lol: :lol: :lol:
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.