Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Депутати Тернопільської обласної ради затвердили зміни до програми матеріально-технічного забезпечення батальйону територіальної оборони Тернопільської області. Відповідне рішення прийнято сьогодні, 3 липня, на сесії облради.

Військовослужбовцям батальйону територіальної оборони Тернопільщини планують закупити бронежилети, сталеві (кевларові) шоломи, радіостанції та інші необхідні речі.

“Реалізація заходів програми дасть змогу забезпечити особовий склад батальйону територіальної оборони Тернопільської області необхідними засобами захисту, зв’язку, речовим майном та споряжденням згідно потреб. На виконання програми необхідно понад 4 мільйони 700 тис. гривень“, — ідеться у пояснювальній записці до прийнятого проекту рішення.

Варто зазначити,що програма матеріально-технічного забезпечення батальйону територіальної оборони області розроблена відповідно до Закону України “Про затвердження Указу Президента України “Про часткову мобілізацію” та Указу Президента України “Про затвердження Положення про територіальну оборону України”. Співрозробниками програми стали Тернопільський обласний військовий комісаріат та сектори мобілізаційної роботи, з питань запобігання та виявлення корупції, взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату Тернопільської облдержадміністрації.

Василь Лабай

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України

Коментарі  

 
+1 #1 ольга111 08.07.2014 12:59
За рахунок бюджету передбачено 1000,00 тис. грн, а решта?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.