Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Позиція Правого Сектору Тернопільщини щодо будівельної вакханалії в історичній частині та паркових зонах міста Тернополя

8 липня 2014 року Правий Сектор Тернопільщини приєднався до акції, яка мала місце на вулиці Чорновола, поблизу Відділкової клінічної лікарні станції Тернопіль ДТГО «Львівська залізниця».
Ми поділяємо стурбованість, як працівників лікарні, так і пересічних громадян, потенційною можливістю забудови скверику лікарні черговою торговицею та фізичним знищенням будівлі самої лікарні. Останнім часом, руйнування будівель, що робили Тернопіль неповторним – є візитівкою нинішньої недолугої міської влади.
Разом з тим, Правий Сектор Тернопільщини заявляє, що не допустить подальшого руйнування історичної частини міста бездумним, безсистемним будівництвом новоспеченими будівельними «магнатами» торгово-розважальних комплексів, банальних «розливайок», чи хатинок для «обраних». Так само, ми докладемо всіх зусиль задля збереження зеленої зони міста, парків, скверів, дитячих та спортивних майданчиків.
Підтримуємо створення на вулиці Чорновола Меморіальної стели пам’яті загиблих Героїв.
І останнє.
Для тих, хто до цього часу ще не зрозумів. Правий Сектор ніхто, ніколи не використовував і використовувати не буде! Окрім Українського народу!

Це стосується і Вас, пане міський Голова. Будьте більш акуратними у підборі слів, даючи оцінку діям, в тому числі, Правого Сектору.

Нагадаємо, Міський голова Сергій Надал прокоментував ситуацію щодо території біля відділкової клінічної лікарні станції Тернопіль, біля якої знаходяться два торгових об’єкти. Він стверджує, що людей дезінформували, що на цій ділянці розпочинається капітальне будівництво.

 

«Сьогодні керівництво галузевої лікарні «Укрзалізниці» привело своїх працівників під стіни міської ради, - розповідає Сергій Надал. - Люди були обурені неправдивою інформацією, що нібито на вул. Чорновола, біля лікарні, планується якесь будівництво. Людей обманули, їм надали неправдиву інформацію псевдо громадські організації, які тісно співпрацюють з кримінальним угрупуванням. Хочу людей запевнити, що жодного будівництва на цій території не планувалося і проводитися там не буде».

 

Коментарі  

 
0 #6 Даруся 10.07.2014 09:08
Пропоную почіпити надалу сережки самі знаєте з чого...ту скотобазу пора вже посадити 8)
Цитувати
 
 
0 #5 Гріша 10.07.2014 08:55
правий сектор серйозні люди??? ну вибачте))) не смішіть мої тапочки.
Цитувати
 
 
0 #4 нанотехнології 09.07.2014 21:48
Стєпанов шукає підтримки, щоб Надал більше не став мером, але рівень підтримки Надала лишається високим. От бандюки і бісяться
Цитувати
 
 
+1 #3 ПС 09.07.2014 19:46
"Стефку", зайти до нас. :lol: Ми тобі "видаткову відомість" покажемо.
Цитувати
 
 
+8 #2 не байдужий 09.07.2014 12:49
стефку, що ти плетеш надал то і є криміналітет,кр ишувальник, рекетир і шантажист
Цитувати
 
 
-6 #1 Стефко В. 09.07.2014 11:58
ті, хто представляються правим сектором, фінасуються Стєпановим. А Надал не хоче в Тернополі криміналітету, кришувальників, рекетирів і шантажистів
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.