Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Міський голова Сергій Надал заради піару готовий на будь-що. І це вже знають чи не всі тернополяни.  Навіть відверто брехати і фантазувати.
7 липня (напевне після доброго обіду на Івана) мер Тернополя свободівець Сергій Надал направив лист Прем’єр-міністру України Арсенію Яценюку з пропозицією розглянути можливість переведення стратегічно важливих промислових підприємств Сходу у західний регіон, зокрема в м. Тернопіль
Не будемо вдаватися в подробиці реалізації такого проекту: як це технічно вирішити, скільки треба на це часу і грошей, де брати сировину, що робити зі звільненими працівниками там, які і так потребують допомоги, і чи окупним буде такий бізнес вілому.
Нас зацікавив факт, де пан Надал, не порадившись з громадою, яка його обрала, вирішив, що "Міська рада готова надати для розміщення виробничих потужностей земельні ділянки та приміщення, пільги по сплаті за їх користування".
Знаючи, як в Тернополі при Надалу, Гладкому і їхніх свободівських побратимів виділяються земельні ділянки і скільки коштує "безкоштовне" надання, розуміємо, що бюджет знову нічого не отримає. Навіть більше, пільги за користування майном громади, які має встановлювати сесія, вже одноосібно подаровані невідомо кому самим паном мером.
Іншими словами, Сергій Надал запропонував нездійсненну ініціативу, а, навіть в разі її реалізації, бюджет отримає аж 0 грн. 
То що це, як не пустослівний піар, розрахований на малограмотне населення, яким мер вважає тернопоян, що його обрали?

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
-1 #4 Леонід 11.07.2014 14:13
проблема в ситуації на сході. Краще довозити сюди, ніж взагалі простоювати там.
Цитувати
 
 
+5 #3 Андрій72 11.07.2014 13:09
Дописувачі мало орієнтуються як в економіці так і в географії Тернопільщини. Цікаво які ж промислові підприємства Сходу зможуть переорієнтуваис я на географічне розташування та поклади прирдніх ресурсів Тернопільщини? Саша П. та Антон О. ви взагалі вчили у школі географію
Цитувати
 
 
-4 #2 Саша П 11.07.2014 10:18
До речі, якби розвивалась промисловість, то були би і робочі місця, і податки і зарплати. Надал тут тєму нармальну піднімає.
Цитувати
 
 
-5 #1 Антон О. 11.07.2014 06:20
Надал перший мер, що взагалі заговорив про розвиток промисловості. Всі решта навіть боялися цю тему підняти.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...