Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

ТТ вже сьогодні писав, що «Сюрприз для лохів» від Надала розпочався: на місці майбутнього супермаркету вже почали різати дерева

Після цієї публікації нам прийшов лист на цю ж тему, точніше – проблему. Про ймовірну забудову на тому ж таки масиві «Східний» у Тернополі. Щоправда, вже в іншому місці та на іншій вулиці.

Одразу підкреслимо, це не редакційний матеріал, а тому достовірність його не гарантуємо.

"Напевне, Сергій Надал почав реально оцінювати свої шанси на повторне переобрання мером і зрозумів, що "розвести" тернополян більше йому не вдасться. 
Отже, стратегія мера по знищенню зелених насаджень і передача цих ділянок під забудову стала ще агресивнішою.
Як повідомив мені родич, який працює в земельному відділі міської ради, новобудова вже найближчим часом може зявитися на вулиці Лесі Українки поблизу будинку №29. 

Як видно на карті, фасади будинків №№25 та 37, а також торець будинку №21 лежать на так званій "червоній лінії" вулиці Лесі Українки і місце перед будинком №29 дозволяє "посадити" там ще як мінімум 2 підїзди, не порушуючи жодних будівельних норм. Про моральну складову промовчимо.
За словами чиновника-родича, мер міста Сергій Надал постійно вимагає здавати "касу", тому все управління працює над тим, щоб шукати земельні ділянки для потенційних платоспроможних інвесторів. Ділянка повинна бути "обжитою", тобто мати максимум комунікацій, за які забудівник платити не буде, але матиме чітке розуміння, кому і як треба подякувати. Звісно, про продаж на аукціоні для поповнення міського бюджету не йдеться.
До речі, до цієї ділянки ще декілька років тому приглядався і відомий "креативний будівельник", але далі розмов справа не дійшла. Може зараз вдасться реалізувати намічені плани, якщо звісно знову не завадять місцеві сепаратисти, що вийдуть захищати дерева, посаджені власними руками багато років тому"

  забудова, тернопіль, парки, лесі українки, східний, тернопільський тиждень  

забудова, тернопіль, парки, лесі українки, східний, тернопільський тиждень

 

Коментарі  

 
0 #5 яркоп 11.07.2014 17:13
Я поряд живу. Сьогодні ходив в міську раду виясняти. Сказали, що то повний брєд і навіть дали письмовий документ, що там нічого не планується будувати!!!!
Цитувати
 
 
+2 #4 Андрій72 11.07.2014 16:18
Льоня, у надалівських прихвостней все влізає нажаль.. Подивися на забудову на Громницького біля 9 школи
Цитувати
 
 
0 #3 sana 11.07.2014 16:16
:eek: в нас все може бути. Якщо збираються будувати в парку готель говорячи що це не парк. То чому б і біля будинку впритул не побудувати ще будинок а дерева зрізати. Наша влада на це здатна.
Цитувати
 
 
+2 #2 PS 11.07.2014 15:46
Цитую Леонід:
абсурд. там не влізе будинок! і ніякий обєкт не влізе - надто близько до сусіднього будинку.

Але ж йому - по барабану...
Цитувати
 
 
+2 #1 Леонід 11.07.2014 14:17
абсурд. там не влізе будинок! і ніякий обєкт не влізе - надто близько до сусіднього будинку.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.