Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільський міськрайонний суд виніс вирок у справі работорговця. Торік 30-річний громадянин Грузії налагодив канал постачання живого товару з Тернополя на ринок турецької секс-індустрії.

«Дівчина шукає роботу за кордоном». З таких оголошень, поданих до Інтернет мережі, розпочалися історії п’ятьох тернополянок, що ледь не стали секс-рабинями. Як з’ясували  правоохоронці у ході досудового слідства, вербувальник не приховував істинних способів заробітків, відверто говорив про те, чим доведеться займатися дівчатам. Але інформацію приправляв обіцянками захмарних заробітків і чудових умов праці.

 «Товар» зловмисник планував доправити до Стамбула. У місті на березі Босфору тернополянок мали зустріти і довезти до місця роботи.

Але підбираючи кандидатури на заморські заробітки, іноземець не знав, що за ним уже пильно стежать співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми УМВС України в Тернопільській області.

Хтозна, скільки ще б жінок могли потрапити у тенета зловмисника, якби у справу не втрутилися правоохоронці. На щастя й тим, хто спокусився на пропозицію  захмарних заробітків за кордоном, не довелося відчути заморських «благ».

Міліціонери затримали зловмисника, що називається на гарячому, коли той ескортував до львівського аеропорту двох тернополянок.

Підсудного визнали винним у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 149 Кримінального кодексу України - торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини і покарали позбавленням волі на шість років.

 СЗГ УМВС Українив Тернопільській області

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.