Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

12 липня близько опівночі в Борщівський райвідділ міліції надійшло повідомлення від жительки одного із сіл про те, що двоє невідомих молодиків зґвалтували її 15-річну доньку. На місце події негайно виїхало керівництво райвідділу, слідчо-оперативна група.

За словами потерпілої, ввечері до неї на вулиці підійшов 17-річний хлопець, з яким вона була візуально знайома. Він взяв її за руку, повів до річки, де вчинив щодо неї фізичне насильство. Після  цього подзвонив до знайомого. За якийсь час товариш приїхав на автомобілі, і теж поглумився над дівчиною.

Як розповів т.в.о начальника Борщівського райвідділу Володимир Горб’як, міліціонери розшукали підозрюваних у вчиненні злочину. Ними виявилися двоє молодиків 17-ти та 25-ти років, які проживають в одному селі. Як встановили правоохоронці, хлопці ніде не навчаються, перебиваються тимчасовими сезонними підробітками. Ніхто із них раніше проблем із Закон не мав.

Підозрювані зізналися у тому, що мали статевий акт з неповнолітньою, проте, за їхніми словами, все відбувалося за добровільною згодою. Правдивість їх свідчень з’ясовують правоохоронці.  Призначено першочергові слідчі дії та  судово-медичні експертизи.

Підозрювані, згідно статті 208 КПК, затримані. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 152 ККУ (зґвалтування неповнолітньої).

На даний час до райвідділу міліції надійшли дві зустрічні  заяви від потерпілої та її матері, в яких  вони відмовляються від своїх попередніх показів. Проводиться досудове розслідування, в ході якого будуть встановлені всі обставини події.

 СЗГ УМВС Українив Тернопільській області

Коментарі  

 
-3 #1 гость 15.07.2014 13:33
Да видимо в Западной Украине много ненормальных.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.