Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

   "Забудова парків і скверів стала звичним явищем у Тернополі. Дозволи на це, звісно, дає міськрада, яка виділяє землі під будівництво. При цьому часто не враховується, скільки дерев доведеться вирубати, чи матимуть люди де гуляти, і навіть те, наскільки близько новобудова розміщуватиметься до сусідніх будинків, у яких уже живуть люди. 

В Тернополі на кожному кроці зявляються нові будинки, а люди не мають де жити. Йдеться про тих, які чесно працюють і за зароблене не можуть дозволити собі придбати квартири. "Будівельна мафія" під забудову отримує "по блату" найкращі землі, не гребує навіть парками.
Влада дає людям обіцянки, а будівельникам - землю! Забудовник, звісно, шукає виправдання для себе і стверджує, що має всі дозволи".
Ви не повірите, але це не наш авторський текст, як би могли подумати наші постійні читачі чи зазомбовані свободівці, що навипередки вихваляють свого ставленика Сергія Надала.
Це написав сам міський голова Тернополя Сергій Надал. Так-так!

Ми процитували самого мера-"патріота", який в ранньому політичному віці починав зі звичайного письменника.
Саме так на сторінці 79 своєї книги "Справедливість. Відповідальність. Порядок" письменник Сергій Надал описує ситуацію в місті Тернополі у 2009-10 роках.
А що змінилося з цього часу?
Лише те, що автор в цьому розділі "Замість скверів - новобудови" наводить тільки один приклад - забудова по вулиці Юності фірмою Щепановського. А зараз таких прикладі побільшало: готель в парку Національного відродження, дитячий майданчик на Гнатюка, вирубування дерев в парку "Загребелля", забудова на вулиці Острозького, забудова стадіону колишнього "Текстерно", вирубка дерев під комерційний іподром в парку "Топільче", махінації з документами, що призвело до зменшення площ парків тощо...
Публічно звертаємось до міського голови свободівця Сергія Надала: зробіть Тернопіль таким, яким ви його бачите в своїй книзі.

Якщо не можете, то підіть у відставку та продовжуйте писати. Або мемуари, або казки чи байки. Або покази слідчому. Писати вам получається краще...

Віталій Крепич

«Тернопільський тиждень»

Попередні статті, в яких ТТ проаналізував передвиборчу писанину тоді ще кандидата в мери Тернополя і письменника-початківця Сергія Надала:

Що обіцяв тернополянам письменник Сергій Надал три роки тому стосовно тепла в домах

Мер Тернополя почав читати свою книжку і робить все навпаки

Коментарі  

 
+1 #8 Наталка 18.08.2014 04:38
Нехай вдягає курточку з тюленя і чеше на Схід . Бо тільки вміє піаритися на похоронах ГЕРОЇВ яких обзивав кілька місяців тому сепаратистами . Гнида
Цитувати
 
 
+1 #7 Наталка 18.08.2014 04:30
Нехай вдягає свою курточку з тюленя і чеше на Схід . Бо тільки те і вміє що піаритися на похоронах ГЕРОЇВ яких обзивав сепаратистами кілька місяців тому. На скільки скоротилися парки за його правління . На Схід і тільки в Донецьк . Але не думаю що така гнила , підла гнида на це піде. Тюлень одним словом
Цитувати
 
 
-1 #6 Віктор О. 26.07.2014 17:35
прийшов досвід - помінялось бачення. З кожним таке буває.
Цитувати
 
 
-2 #5 рома 25.07.2014 11:34
Реально Надал безсилий з багатьма забудовами, бо рішення про виділення білянок приймав або Заставний, або навіть і Левків.
Цитувати
 
 
-2 #4 Григорій B. 20.07.2014 11:25
Надал писав книжку ще коли не був мером. Але потім добре вник в ситуацію і не робить помилок, які міг би робити, не маючи досвіду.
Цитувати
 
 
+1 #3 Андрій72 16.07.2014 07:46
Цитую яркоп:
Усі приклади, які навів автор статті не витримують критики. Ну хіба може на Острозького там не варто будувати. Але ділянку там Надал не відводив! Усі інші скандальні будови проводяться на ділянках, котрі відводились за попередніх мерів!

Ага а ось ці ділянки самі виділилися, без участі надала: ділянки в парку Національного відродження,діл янки на місці зупинокт щей на зелених газонах,ділянка на Гнатюка, де забрали дитячий майданчик?, ділянка біля 9 школи, ділянка біля Орнави, ділянка під ринок на Шептицького, діляночки в парку Шевченка. Ви б, яркоп" перш ніж писати усіляку нісенітницю проаналізували рішення сесій. Але воно вам не потрібно, бо ж у вас пряма вказівка дописувати коментарі на захист надала
Цитувати
 
 
-4 #2 яркоп 15.07.2014 20:59
Усі приклади, які навів автор статті не витримують критики. Ну хіба може на Острозького там не варто будувати. Але ділянку там Надал не відводив! Усі інші скандальні будови проводяться на ділянках, котрі відводились за попередніх мерів!
Цитувати
 
 
+4 #1 PS 15.07.2014 19:33
:lol:

Не потрібно йому нічого робити, навіть зігідно книги... Він вже показав що вмія і як...
Найкраще, що він зможе зробити для Тернополя - пітиЮ але так, щоб його навіть ніхто тут не бачив...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...