Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ми вже згадували, що влада стала причиною розколу в монолітних свободіських лавах у статті Влада стала причиною розколу серед  тернопільських свободівців

Поки що цього не видно публічно, але вже зараз Тернополем ширяться чутки, що керівник апарату ОДА Марія Чашка таки вижила з посади керівника прес-служби ОДА свого побратима- космонавта Костю Красовського. І планувала на це місце просунути свого сина.
Однак, довести до кінця задумане їй так і не вдалося: заступниця Сиротюка за квотою Удару Наталка Михно почала грати свою кадрову гру.
За нашою інформацією, саме пані Михно лобіює на посаду керівника прес-служби ОДА відому в Тернополі журналістку, багаторічну дописувачку на сторінці "Гніздечко" найтиражнішої газети "Вільне життя" Наталку Чорну.
До речі, Наталка вже декілька років працює з комунальним підприємством "Тернопільводоканал", тому робота прес-секретаря їй не чужа. І в порівнянні з Красовським, на думку
ТТ, вона була б професійнішою на цій посаді.
От тільки чи спрацюється вона з пані Чашкою, яка до пані Михно нерівно дихає ще з часів Євромайдану.
Нагадаємо, що ці дві жінки однаково ревно хотіли бути жіночим обличчям Тернопільського майдану. Для цього Марія Чашка навіть купила недешевий камуфляж та влаштувала для себе фотосесію в ньому, а Наталка Михно читала свої вірші та промовляла промовисті промови (вибачте за каламбур).
Все заради слави перед простими терноплянами, які розкусили цих двох пань відразу та перестали відвідувати Майдан, що називається, без поважної причини.
Якщо прогнози про призначення Наталки Чорної прес-секретарем голови ОДА виправдаються, то в боротьбі за вплив та нарощування власних кадрових мязів Наталка Михно виграє одне очко в Марії Чашки
.
Враховуючи, що плинність кадрів в ОДА зараз надто висока, всі очікуватимуть на реванш пані Чашки. Хто стане черговим пішаком в грі одіозних впливових жіночок?

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+10 #3 vova1984444 16.07.2014 16:39
я завжди думав ,що ніколи не дочекюсь побачити той день, коли скинуть Януковича.Скинули.Тепер мрію, що настане той день коли та свободівська наволоч вступится, не тільки в області, а й по районах, цьому бидлу був даний шанс, нажаль вони ним не скористались!!!
Цитувати
 
 
+11 #2 знавець 16.07.2014 14:42
факти всі правильні. Емоції там недитячі. протистояння запекле
Цитувати
 
 
-9 #1 Совість журналіста 16.07.2014 13:40
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Що тільки не придумає це видання аби облити брудом нормальних чиновників...
Йдіть краще на АТО, може там зрозумієте, якою цінною є правда
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.