Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 

Як повідомляє Погляд, забудівники, які не хочуть дослухатись до тернополян та знайти з ними компроміс, почали загороджувати дитячий майданчик на вул. Гнатюка бетонним забором. Хоча там була проведена посвята хреста та всі мешканці прилеглих будинків проти будівництва будинку. А один із забудівників Павло Ільчук в присутності журналістів та представників міської ради обіцяв, що поки не буде рішення апеляційного суду нічого будувати не будуть. Але очевидно, для декого “обіцянка-цяцянка”…
Тому завтра, 17 липня, тернополяни у післяробочий час зберуться на Віче і обговорять подальші свої дії на рахунок боротьби з нечесним рішенням міської ради та нечистоплотними забудівниками.

Нагадаємо, саме з подачі міської ради дитячий майданчик на вулиці Гнатюка перетворився спочатку на пустку, а тоді потрапив у “руки” родича, депутата-свободівця, всесильного бізнес-компаньйона Надала– Михайла Гладкого (тернополяни його знають як власника «Братіслави», «Назарія» тощо)

Хоча ще у 2012 році після того, як знищили всі дитячі споруди на майданчику, сам заступник мера Стемковський, обіцяв відновити її в короткий термін. Тобто не заперечував статусу майданчика, як дитячого.

30 квітня 2014 року відбувся суд на якому тернополяни програли міській раді. А вже 1  травня під охороною людей у військовій формі почали різати дерева. Мешканці прилеглих будинків викликали міліцію, яка вияснила  всі деталі та склала відповідний акт.

Зараз активісти звернулись з апеляційною скаргою на постанову Тернопільського окружного адміністративного суду. В ході цього з’ясувались цікаві деталі. Те, що міська рада так старано приховувала від тернополян, показали в управлінні містобудування та архітектури Тернопільської обласної державної адміністрації. У документі, підписаному начальником управління Володимиром Харченко, чітко видно, що дана ділянка була дитячим майданчиком, яку згідно з Законом України не мали права передавати у приватну власність.

Але це гладких, надалів та інших дерибанщиків земель у Тернополі обходить мало. Тож тільки згуртувавшись, тернополяни зможуть зупинити вакханалію цих тимчасових господарів Файного міста.

Коментарі  

 
-1 #5 Григорій B. 20.07.2014 11:21
люди, що пікетують, програли суд! Які ще треба докази того, що виділення землі законне?
Цитувати
 
 
+1 #4 Андрій72 20.07.2014 10:49
Цитую Йосип Терлецький:
Там всі документи є. Навчіться поважати закон. і суд люди програли

Ви не орієнтуєтесь в юриспруденції. Суд програний в першій інстанції і це рішення не вступило в законну силу. Справа знаходиться в апеляції. Якщо ви вважаєте що (надати) отримати безоплатно в приватну власність земельну ділянку в одному з найпрестижніших районів на місці дитячого спортивного майданчика для будівництва індивідуального житлового будинку і нічого не збудувавши продати її то у вас проблеми не тільки із знанням юриспруденції але й з поняттям моральності.
Цитувати
 
 
-1 #3 Йосип Терлецький 19.07.2014 06:47
Там всі документи є. Навчіться поважати закон. і суд люди програли
Цитувати
 
 
+3 #2 ЛУКА 17.07.2014 11:24
РОзстріляти за законами військового часу( із фоторушниці - на перший раз під час міського віче) на Театральному майдані кожного десятого депутата міської зради, які приймають незаконні земельні рішення. І проблеми негайно зникнуть. Дарую технологію боротьби із корупцією.
Цитувати
 
 
+3 #1 Степан Дмитрович 17.07.2014 09:33
так Вам і треба. голосуйте дальше за свуюуду
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.