Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Співробітники Кременецького райвідділу міліції підозрюють 57-річного жителя райцентру у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть. Жертвою зловмисника став його  знайомий.

Як розповів перший заступник начальника Кременецького райвідділу міліції Володимир Галевич, до райвідділу надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що до них з численними важкими травмами головидоправлено 57-річного кременчанина. Міліціонери  виїхали до лікувального закладу, аби з’ясувати, де і за яких обставин чоловік отримав тілесні ушкодження. Проте поспілкуватися з ним не змогли – потерпілий перебував у комі.

Оперативникам вдалося встановити особу чоловіка, який повідомив медиків про потерпілого. Згодом з’ясувалося, що він не лише викликав швидку допомогу кременчанину, а й був свідком подій за яких той отримав важкі травми.

В ході досудового розслідування було встановлено, що численні тілесні ушкодження потерпілому під час сварки наніс його 57-річний знайомий.

За словами підозрюваного, конфлікт між ними виник через те, що  товариш, який колись жив у нього на квартирі, нібито взяв його мобільний телефон. Це розізлило чоловіка. Якось, перестрівши знайомого на вулиці, почав з’ясовувати, куди подівся засіб мобільного зв’язку. Від словесної суперечки перейшов до бійки. Підозрюваний кілька разів  вдарив опонента у голову. Той впав на землю, але, за словами кривдника, ще подавав ознаки життя. У такому стані він залишив його посеред вулиці. Свідком інциденту став їх спільний знайомий, через декілька годин він вирішив повернутися на місце події. Там знайшов потерпілого досі лежачим і викликав швидку допомогу.

Медикам не вдалося врятувати життя чоловікові. Через десять днів, не приходячи до свідомості, він помер.

Правоохоронці затримали винуватця злочину. Проблеми із Законом у 57-річного кременчанина не вперше – неодноразово був судимий за корисливі та насильницькі злочини. Відносно нього відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. На вирок суду підозрюваний чекатиме під вартою.

СЗГ УМВС Українив Тернопільській області

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.