Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ми вже писали, що на наше переконання піарники міського голови Тернополя Сергія Надала додумалися до нового інформаційного методу боротьби з опонентами мера – вони знімають і монтують відео, яке згодом розсилають ЗМІ і публікують в мережі. Все це робиться анонімно. Докладінше ТТ писав про цю схему в статті Замовний ролик про бандитів Надала: розвінчуємо міф

Сьогодні зявився новий «шедевр» від анонімних авторів, який можна переглянути на відео. Цього разу в ньому «пройшлися» по так званій «12 тернопільській сотні» і по місцевому активісту, який себе називає громадським діячем, Андрію Любецькому.

Про «12 сотню» ТТ писав у статті Вся правда про бандитську сотнюТож додати тут нічого.

А от чому людям Надала, а повторимося, ТТ впевнений, що ці анонімні відеоролики справа рук його піарників і посіпак, які сидять в будинку поруч з мерією, так «поперек горла» став вже згадуваний Любецький – сказати важко.

Ну критикує цей молодий діяч екс-податківця в міру своїх можливостей і вмінь, ну піариться як може, ну мріє стати колись міським головою. Але щоб присвячувати йому стільки уваги? Тим самим роблячи йому зайву рекламу. Ну не знаємо.

Може Надалові холуї й дійсно знають,  що роблять. Але зі сторони це виглядає примітивно. Адже виходить, що всі, хто осмілюється критикувати міську владу, чи боронь Боже самого Надала, автоматично змальовуються в цих відеосюжетах агентами Кремля і ворогами народу.

Ну смішно, чесне слово…

Коментарі  

 
+1 #5 яків 28.07.2014 14:08
до "алена" - справді, штанці від сміху замочити можна: дуже смішно дивитися, як люди вмиорають на війні,а Надал у цей час краде, ще й киває на інших; смішно дивитися і на те, що роблять з містом Кібляр і Бесага; дуже смішно хабарі платити Камінському, ну просто зареготатися можна від дій свободівської більшості, яка здала наші інтереси... Смішно до сліз...
Цитувати
 
 
-3 #4 Віктор О. 26.07.2014 17:32
Надал не має ніякого відношення до бандюків. ви про пана Стєпанова прочитайте - його біографію.
Цитувати
 
 
+1 #3 Андрій72 17.07.2014 20:28
Дійсно смшно. І коментатор той самий. І слова ті самі. Надал, досить переводити стрілки. Вже загнався. Стоїть питання куди літав надал 28.12.2013? стоїть питання що робив він з 15.06.2014 по 01.07.2014 в Угорщині, а не в Закарпатті. І до чого тут Любецький? Степанов ФСБшнік, НАШ РІДНИЙ ТЕРНОПІЛЬ кримінал)))) а ось надал білий і пухнастий)))))
Цитувати
 
 
+4 #2 тернополяни 17.07.2014 14:37
що надал вор то в цім сумніву в мешканців тернополя немає! і люстрації та справедливого суду теж немає! злодії при захопленій владі ке(во)рують по повній!
Цитувати
 
 
-1 #1 алена 17.07.2014 13:22
зг1дна з вами. це просто см1шно. 1 на цьому сайт1 "новони Тернополя" майже все см1шно. на сайтах сус1дн1х област1в немае такого. то ненависть розповсюджують, то паплюжать вс1х. то починають з малесенько1 мушки робити величезного динозавра. може нема про що писати? ну то й не пиш1ть.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.