Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Для початку зазначимо і порадимо запам’ятати слова мера Тернополя, які він сказав напередодні чергової сесії міськради, яка відбудеться  18 липня:

«На сесії розглянемо ряд питань, зокрема щодо прийняття проекту рішення про додаткові заходи на підтримку українського виробника, - розповідає Сергій Надал. – Ним передбачено запровадження у магазинах міста спеціального маркування та окремих полиць для російських товарів. Таким чином тернополяни зможуть висловлювати свою позицію та бойкотували придбання цих товарів».

Нещодавно в статті Хто в Тернополі отримує гроші від банку, який підозрюють у фінансуванні терористів ТТ писав, що вже кілька років влада в області та в Тернополі, а вона цілковито належить свободівцям, які на мітингах і в ЗМІ кричать про свою ненависть до Росії, дає можливість заробляти мільйони російському олігарху!? І не секрет, що ці мільйони, зароблені на тернополянах, згодом трасформуються в кулі російських найманців і терористів.

І обіцяли про цю дикість написати.

Так от.

Наприкінці 2010 року, коли вся Україна була зайнята підрахунком голосів за результатами місцевих виборах, російський смертоносний бізнес не дрімав.

Антимонопольний комітет України видав дозвіл російській компанії «Мегаполіс» на купівлю більше 50% статутного капіталу ТОВ «Вест-Тобакко-Груп» (ВТГ) і «Поділля-Тютюн» (найбільші в Західній Україні компанії з роздрібного продажу сигарет), повідомляли в прес-службі комітету в в середині листопада 2010 року.

На думку експертів, купівля двох компаній обійшлась «Мегаполісу» приблизно в 500 млн. грн. І це при тому, що дохід за 2009 рік "Поділля-Тютюн" склав 1,42 млрд.грн., а чистий прибуток - 4,37 млн.грн. Ця фірма після купівлі була перейменована на ТОВ "Торгова компанія "Мегаполіс-Україна" і саме вона стала материнською для всього українського сегменту бізнесу. Вже у першому кварталі 2012 році виручка української компанії склала майже 7 млрд.грн. (вартість всього товарообігу сигарет "під крилом" російського "Мегаполісу").

На Тернопільщині (а тільки в обласному центрі кіосків «Поділля-Тютюн» є кілька десятків) кіоски розставляються по всьому місту і тільки в людних місцях, торгувати оптом має право тільки ця компанія.

Саме підприємство «Мегаполіс» є власністю російського бізнесмена, вихідця з Північної Осетії Ігоря Кєсаєва  (53 місце в Росії за оцінками «Форбс» у 2009 році). Так оце і робіть висновки – ті ж самі представники Кавказу, а за інформацією різних ЗМІ серед терористів є бойовики з Осетії, Чечні тощо,  окуповують східну Україну, вбивають і катують українців.

А на Західній україні, в тому числі і на Тернопільщині, де влада повністю належить свободівцям, цілковито сприяють торгівлі смертоносним товаром в особі компанії «Меркурій».

І в той же час в Тернополі Надал з побратимами демонструє боротьбу зі старенькими бабцями, які торгують городиною та іншими продуктами з тротуарів, щоб заробити копійчину,  зносяться торгові точки, які комусь заважають (згадати хоча б той же кіоск «Інга») а сигаретні кіоски російського олігарха повноцінно працюють і тільки в людних місцях. Вся торгівля міста отримує сигарети тільки чомусь в «Меркурія», хоча є і альтернативний постачальник тютюнових виробів у Тернополі– фірма«Метро» (яке той же Надал кілька років тому помпезно відкривав), представник німецького бізнесу. Тож робіть висновки.

До речі, на момент купівлі росіянами фірми "Поділля-Тютюн", Україна входила в трійку лідерів з вживання сигарет на душу населення серед всіх країн світу. Це частково пояснює той факт, що наша країна також і в світових лідерах по кількості смертей від хвороб, що не передаються від людини до людини. В Україні це, в першу чергу, "профільні" для куріння серцево-судинні захворювання і рак. Говорить статистика і про інше: сигаретний бізнес в Україні може принести надзвичайно серйозні гроші. 

Тож і «відкати» представникам органам місцевого самоврядування, які видають дозволи на право торгівлі в кожному конкретному населеному пункті величезні.

Все це не аморфні рядки, які завтра забудуться. Це реальний бізнес росіян, які заробляють на тернополянах, вбивають їх нікотином, отримують надприбутки, опосередковано фінансуючи військове вторгнення на Україну. 

Зі всього написаного випливає, що допомагають їм у цьому свободівці на Тернопільщині, які керують як облрадою, так і ОДА , так і міськрадою на чолі з Надалом, адже без їхнього відома та дозволів по всьому Тернополю та області ніколи би не стояли кіоски зі смертоносним товаром. 

P.S. До речі, за чутками, цигарковий бізнес зазначеної компанії в Тернополі курує один відомий кримінальний авторитет, в якого зараз з тим же Надалом йде інформаційна війна.

Довідка ТТ

Таке стрімке входження на український ринок компанії російського олігарха допомагали здійснити колишні друзі тернопільського мера - Державна податкова служба України. За непідтвердженою інформацією, в один прекрасний день відразу більшість оптових торговців не змогли продовжити ліцензію на оптову торгівлю тютюновими виробами. Такий дозвіл видає профільний підрозділ Державної податкової служби. Однак відповіді з цього приводу від податківців журналісти так і не дочекалися.

«Мегаполіс» є найбільшим в Росії дистриб'ютором тютюнових виробів. На його долю припадає близько 70% продажів в країні.  Зрозуміло, що з такими оборотами, цей бізнес не може розвиватися без особистого благословення самого Президента Росії В.Путіна. Джерела в Адміністрації Президента підтвердили, що кум Путіна Медведчук приходив з цим питанням до Януковича і той "дав зелене світло" на всіх рівнях.

Підтвердження цьому знайшли журналісти "Економічної правди", які полювали за даними про фірму "Мегаполіс" довгих 4 місяці, про що можна почитати ТУТ

Віталій Гнатюк, "Тернопільський тиждень"

           кіоски, тютюн, поділля тютюн, фото, тернопіль, Тернопільський тиждень           

На фото: один з десятків кіосків у Тернополі...

Коментарі  

 
-1 #5 Сергій 21.07.2014 11:59
Дана стаття нагадує відомий анекдот:
"Ви чули, куме, що у Василя дочка повія "
- Так у нього ж два сини !" ....
Стаття однозначно замовна і автор, пишучи її навіть не спромігся отримати достовірні дані ,щодо діяльності компанії, яка забезпечує біля 80 відсотків всіх надходжень до бюджету області і працевлаштувала тільки у Тернополі більше 150 чоловік, витягнувши дані з Інтернету двохрічної давнини.
А палити, чи ні - це особиста справа кожної людини.
Цитувати
 
 
-1 #4 Григорій B. 20.07.2014 11:18
Стаття замовна, бо при бажанні, будь-який бізнес можна привязати до Росії
Цитувати
 
 
-1 #3 Йосип Терлецький 19.07.2014 06:43
Ці кіоски появилися в Тернополі давно, ще до Надала. І хто їх кришує, то має знати міліція. Ви вже перегинаєте палку в своїх "рослідуваннях"
Цитувати
 
 
0 #2 Сергій 17.07.2014 16:59
Ще напишіть скільки Українців там отримує достойну зарплату і скільки бюджет отримує подітків... Дибілоїди - писаки ...
Цитувати
 
 
+4 #1 Наталка Полтавка 17.07.2014 14:09
А У Свободи так завжди - вони тільки те й вміють робити що кричати, зводити наклепи, обріхувати чесний народ, на більше вони не здатні. ГНАТИ ЇХ ТРЕБА чим ШВИДШЕ, тим КРАЩЕ для ЛЮДЕЙ!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.