Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Депутату ВО «Батьківщина» Володимиру Бойку ніяк не вгодиш. У будь-якій патріотичній проукраїнській ініціативі, яка впроваджується у Тернополі народний обранець продовжує вишукувати фальш та хиби, а віднайшовши висміює і критикує їх, як з високої трибуни, так і у соціальних мережах. Ось і сьогодні, побачивши на тернопільському залізничному вокзалі наклейку із закликом до громадян повідомляти правоохоронців про діяльність терористів і сепаратистів, не зміг відмовити собі у задоволенні щоб не поглумитися над цілком адекватним засобом покращення співпраці силовиків та громадян. На своїй сторінці у мережі Facebook Володимир Бойко написав: «Ось так в Тернополі на залізничному вокзалі СБУ сепаратистів шукає)))» та опублікував наступну світлину.

Можливо, народного обранця так потішила алюмінієва банка, яку залишили пасажири поруч із наліпкою, або дизайн оголошення виявився йому не до смаку, це залишається невідомим.

Конструктивна критика всім нам потрібна, проте у подібних меседжах конструктивізм абсолютно не проглядається. Натомість, метода критики депутата аж надто схожа на стилістику подачі інформації про Україну «гуру» російської журналістики Дмитром Кісільовим, котрий у будь-якій позитивній події, що відбулася в Україні, вміє віднайти «бандеровцев которые едят детей». Невже Володимир Бойко не може віднайти більш вдалий приклад для наслідування, аніж недолюдка, який вилив на Україну тони словесного бруду і брехні?

До речі, от що з цього приводу написано на сайті habaram.net

19 липня пізно ввечері повернувся додому з села. На залізничному вокзалі, традиційно, крутилося з десяток бомжів, алкоголіків і проституток. Наскільки я здивувався, коли серед них побачив народного депутата Володимира Бойка. Спочатку приставав до якоїсь повії. Та навіть за дуже великі гроші відмовилася усамітнитися з народним обранцем. Потім почав керувати міліціонерами. Ті слова не сказали, адже знають, що їхній керівник напряму залежний від дядька Бойка - Василя Деревляного. Міліція запропонувала Володимиру Бойку свої послуги з доставки "тіла" додому, однак нардеп послав їх "на "путіна". Згодом, допивши пиво, Бойко поставив пусту бляшанку поруч з касою і почав фотографувати на свій мобільний. Що там було фотографувати, адже каса закрита? Там, хіба, що була якась наклейка антитерористичн ого змісту.
Не знаю, скільки ще тривала та комедія, я поспішав додому. Одні тернопільські нардепи допомагають нашим військовим - хто грішми, хто медикаментами чи одягом, а інші пикаті нардепи своєю поведінкою зводять нанівець усі потуги нашого народу. ГАНЬБА!!!

 

 

  володимир бойко, соцмережі, ганьба, тернопільський тиждень  

 

володимир бойко, соцмережі, ганьба, тернопільський тиждень

 

Коментарі  

 
+3 #5 тітка 22.07.2014 18:29
Це диво природи завжди шукає в одному місті меду. Окрім проблем , воно не може більше зробити нічого (я маю наувазі для людей).Собі ,коханому,звича йно.сіоа речовина інколи спрацьовує
Цитувати
 
 
+3 #4 Олександр Васильович 22.07.2014 12:37
Вся " Батьківщина" ПРОГНИЛА НАСКРІЗЬ!!! У сьогоднішній ситуаціїї в Україні значна доля вини і гр.Тимошенко Ю.В. У повалі починань Президента В.А.Ющенка її вина доходить до 100%. Зараз вона починає ставити палиці в колеса і П.Порошенку (наразі ще не у відкриту, але лише наразі). Оточення діячки з косою та на високих підборах, починаючи від усіляких Власенків з Пашинськими, Древляних з Бойками до місцевого розливу політиканів своєю метою ставлять не загальну справу на благо України, а розхитування ситуації та провокування незадоволення. За такі діяння "Батьківщину" може чекати доля СДПУо Медведчука.
Цитувати
 
 
-1 #3 ЛУКА 22.07.2014 09:18
А де мій коментар о 7-00 год.?
Цитувати
 
 
+1 #2 ЛУКА 22.07.2014 06:47
Це "чудо" деревляне вскочило в сани Верховної зради завдяки договорнякам Семого , а не свого політичного авторитету. Пика його за час перебування у ВЗ стала удвічі більшою ніж була за "голодних часів" у якості обласного зама Дерева, якому чи не підтирав задницю за партійні кошти. А скільки було ними обома «розпиляно» партійних і спонсорських коштів за часи виборчих кампаній коштів 2010-2012 років, які визначаються кількома мільйонами «зелених»! Обласні партійно-виборчі газети тонами здавали на макулатуру замість розповсюдження по селах. Забудова водоохоронної зони на березі ставу елітними маєтками до цього часу нерозслідувана доблесною природоохоронно ю прокуратурою! Ці батківщинні ненародні депутати по вуха у лайні!!!. А воно ще пельку розкриває у такі тяжкі часи, коли потрібно бути всім насторожі. А тому засуджуємо цього виродка Бойка за його діяльність, яка направлена на роз'єднання народу України! Ганьба!
Цитувати
 
 
+4 #1 дядько 21.07.2014 14:31
Якщо почитати життєпис д.Бойка у ФБ https://www.facebook.com/profile.php?id=100005227650970&fref=ts складається враження, що дискредитація СБУ для нього є найактуальнішою проблемою. Цікаво б було запитати пана нардепа: "Чим же йому так сбушники насолили?" Чи може хтось добре платить за інформаційний понос на українських правоохоронців та військових в умовах фактичного військового часу? А може ФСБ???
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.