Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Прокуратура області спільно із працівниками управління СБУ України в області викрили керівника та головного спеціаліста контролюючого органу в отриманні ними неправомірної вигоди.

Встановлено, що керівник та головний спеціаліст вимагали та отримали від підприємця 6 000 гривень за позитивне вирішення питання при проведенні перевірок його трьох магазинів.  

Крім того з’ясовано, що зазначені службові особи органу контролю, діючи за попередньою змовою, неодноразово упродовж травня-липня 2014 року вимагали неправомірну вигоду у суб’єктів господарювання за сприяння у не проведенні перевірок та зменшення сум нарахованих штрафних санкцій.

За даним фактом прокуратура області розпочала кримінальне провадження за ч.3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Затриманому керівнику контролюючого органу обрано запобіжний захід взяття під варту та одночасно визначено судом суму застави в розмірі 70 000 гривень, а головному спеціалісту – домашній арешт. 

Примітка ТТ. До речі, ось що з цього приводу повідомляє сайт habaram.net

 «Раніше судді Тернопільського міськрайонного суду брали хабарі за зменшення термінів відбуття покарання (1 рік коштував 10000 американських доларів). Тепер вже беруть за вид запобіжного заходу і розмір застави. Розмір хабара - 25% від різниці. Наприклад, суддя Валентин Л. взяв 100 тисяч гривень за те, що випустив начальника інспекції з питань захисту прав споживачів у Тернопільській області за заставу в сумі 70 тисяч гривень замість 500 тисяч".

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.