Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернополяни через соцмережі поширюють правила, яких слід дотримуатися під час мобілізаціі. Таким чином можна вберегтись від помилок.

УВАГА!

Часткова мобілізація. Що треба знати, щоб ваші права не було порушено

Отож, вам (вашому чоловікові) принесли повістку.

1. Перш за все варто знати, що повістка вручається лише призовнику!!! Не передається через руки, не рахується врученою, якщо кинута в поштову скриньку, чи передана через сусідів, та родичів. Тільки з рук в руки. Тим більше не реагуйте на телефонні запрошення. До військкомату треба йти, якщо особисто призовник отримав повістку.

2. У військовому комісаріаті не підписувати жодних документів не читаючи. Вам будуть розповідати, що складаються списки, анкети, опитування і т.д. Не підписувати. Бо на енній сторінці припис непомітний, що ви погоджуєтесь на службу добровільно. Якщо ви прийшли дійсно добровільно, з бажанням служити, то вперед. В іншому випадку ніяких підписів.

3. Якщо ж повістку таки вручили, то перш ніж бігти у військкомат, варто пройти самостійне незалежне обстеження в медичному закладі. Обов’язкова умова: заклад має бути державним!!! Бо медогляд у комісаріатах умовний, а точніше фіктивний.

4. Чоловіків після 40 мобілізують за умови, якщо вони військові офіцери, медики, офіцери запасу, МЧСовці, міліціонери, охоронці на державній службі з дозволом користуватись зброєю, які мають звання лейтенанта.

5. Якщо раптом вас забрали відразу, тож нехай родина починає збирати довідки: з місця роботи, про склад сім’ї, про підприємницьку діяльність (якщо такою займаються), медичні довідки і т.д.

6. Людям із села часом дзвонять голови сільради, за що отримують преміальні. Мовляв треба явитись у сільраду, де відразу вручають повістки. Такі дзвінки варто ігнорувати у прямому сенсі слова.

7. Не полінуйтесь увімкнути диктофон, бо є реальна можливість, що вам запропонують відкупитись за певну суму грошей.

І ще раз наголошую: ніяких добровольців. Уважно читати кожен папірець.

“Від Тарнополя до Тернополя”

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.