Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Цього року, як і в попередні, Арсеній Яценюк взяв участь в Всеукраїнській прощі в Зарваниці. Тільки цього року - у статусі Премєр-Міністра України.
Хоча ніяких особливих почестей він до себе не вимагав і молився разом зі звичайними прочанами, протокольна служба Кабміну працювала в посиленому режимі.
Яке ж було їхнє здивування, коли голова Тернопільської ОДА Олег Сиротюк, також перебуваючи на прощі, навіть не підійшов і не привітався з Премєр-Міністром, фактично, зі своїм безпосереднім керівником у владній вертикалі. Звісно, немає з цього приводу і ніякої інформації на офіційному сайті ОДА.
Хоча такі неформальні зустрічі завжди використовувались для лобіювання різного роду преференції для області.
До речі, ніщо не завадило Олегу Сиротюку привести на обід, організований з нагоди прощі, мало не всю свою родину, що теж викликало хвилю здивувань та обурень серед присутніх.
Схоже, що свободівці дійсно запроваджують нові стандарти управління.

"Тернопільський тиждень"

Коментарі  

 
+1 #3 Ванеса Мей 07.08.2014 20:40
Задолбався дивитися на цих “професійних” люстраторів.Пам”ятаєте писали про кримінального авторитета “Монгола” в Гусятинському районі пана Огородника Володимира,голо ву районної “Свободи”?Так от,як вияснилося на сьогоднішній день цей “добродій” став “смотрящим” в районі.Він вказує голові РДА Аніловському Ігорю,а також своєму побратиму по партії,а одночасно голові Гусятинської районної ради Бойчуку В, хто має отримати які посади,кого брати,кого не брати…Одним словом “безпредєл” в Гусятині продовжується…А ле дивує позиція голови ОДА Сиротюка Олега,невірю,що Огородник дозволяє собі такі речі без кришування Сиротюка.Пане Олег,якщо ви в найближчий період не приберете свого пса,то про діяння в районні свободівців буде повідомленно особисто Президента України.(повірте доступ до нього маємо).
Цитувати
 
 
-1 #2 свідок 24.07.2014 14:11
ну й де на фото є що вони разом? бо якби так було то обовязково пресслужба б таке фото розмістила
Цитувати
 
 
-2 #1 Тернятко 24.07.2014 13:58
http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/news/detail/74555.htm
http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/news/detail/74524.htm
Тут і про Яценюка, і про Сиротюка... Те, що побачила на сайті ОДА
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...