Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Відколи оголосили рішення уряду про необхідність видачі землі учасникам АТО та родинам загиблих в тернопільському головному управлінні Держземагенства виділили на це майже 500 га землі. Приходьте, люди беріть, ми думаємо про вас. Все зроблено з розумінням "справи". Переважна більшість людей, що можуть звертатися або воюють або не мають коштів на виготовлення документів на землю.

Не секрет, що на Майдані чи то в зоні АТО воюють чи загинули вихідці з бідних сімей, для яких ціна такої документації в декілька разів перевищує їх місячний дохід. Тому, заявники приходять, їх лякають цінами і різними правовими заморочками, та й пропонують, зрештою, землю далеко від цивілізації (населених пунктів, транспортного сполучення, газу, світла). Навіть, якщо позичити гроші на оформлення землі, то потім навіть не повернуться затрачені ресурси - ніхто не купить тієї ділянки. А їздити щось там будувати чи вирощувати буде далеко не кожен. На це і розрахована уся ця компанія в тернопільському держкомземі.

Керівник цієї структури Віктор Мартинюк зрозумів, що війна колись закінчиться, всю землю не розберуть, а підібрані файні ділянки до самого кінця не будуть видаватися нікому, а потім і собі і своїй родині і друзякам наріжуться. Хто не прийде із заявою, їм гарно розказують, де є ділянки - Шумський, Підгаєцький, Козівський, Зборівський райони, 10-15 кілометрів від райцентру, дуже зручні місця, беріть, бо завтра і того не буде. А повного переліку ділянок на роздачу показувати зась, секретно. А під Почаєвом, вздовж Дністровського каньойону, практично в заповіднику Медобори, майже попри різні траси, за 10-15 км від Тернополя ділянки чекають на своїх інших власників, які, хоча і не проливали кров за неньку, зате, як колись писали, вміють чудово люструвати в свою кишеню.

За інформацією habaram.net

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.