Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

56 працівників шкільного відділу Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні незабаром відправлять у безоплатну відпустку. За рішенням головного лікаря Романа Книша у пенсіонерів заберуть двотижневий заробіток, а в людей працездатного віку – тижневий. Анонімно медпрацівники звернулися до представників громадських організацій. Адже людям не розповідають, на якій підставі у них забирають гроші.

– Я попросив пенсіонерів, бо вони отримують ще пенсії. Молоді працівники нічого не отримують, звільнити права не маю у зв’язку із непрацюючим дошкільним навчальним закладом. На початку року міською владою видано стовідсотковий бюджет. У нас зросла заробітна плата, а потім підвищення відмінили, кошти відмінусували. Потім держава включила індексацію , а за надбавку послуг забула і ми з цим кризовим бюджетом йдемо до кінця року. Якщо повернуть індексацію, то це питання у нас закривається взагалі».

А поки що, ймовірно, медперсонал таки піде у відпустку за свій рахунок, адже спрогнозувати дії Тернопільської міської ради щодо більш як півсотні працівників шкільного відділу ні медики, ні керівництво лікарні не беруться.

– Мене дивує ця місцева влада. На останній сесії йшла зміна у бюджеті, 600 тисяч гривень віддали на УЗД для Тернопільської міської лікарні швидкої допомоги. У мене був шок, як я це почув! У Чайківського (депутат Тернопільської міської ради від ВО "Свобода" - прим.ТТ) УЗД на першому і другому поверсі, куди ще?   Разом із іншими громадськими активістами, ми представники ГО «Наш рідний Тернопіль» дочекаємося наступної сесії Тернопільської міської ради аби заступитися за лікарів. Погодьтеся, наші чиновники знаходять гроші на трьохсторонні годинники та плитку з гербом міста. Хіба вони не знайдуть 400 тисяч гривень на зарплату медсестер і лікарів? - каже на зустрічі представник громадської організації «Наш рідний Тернопіль» Богдан Фостаківський.

Погляд

Коментарі  

 
0 #1 Рома 10.08.2014 19:03
Якщо казначейство не дає грошей на зарплати лікарям, то звідки міська рада їх може взяти і як дати?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.