Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В Тернопільській обласній державній адміністрації під керівництвом свободівця Олега Сиротюка працюють гастарбайтери. Люди, які не працевлаштовані на посади, активно виступають від імені ОДА.

Зокрема, Світлана Чихарівська (яку ми вже згадували в своїй публікації) анонсує заходи за участю голови ОДА та його заступника Бицюри, з яким вона співпрацює вже тривалий термін.

Ольга Вербило інформаційно «обслуговує» ще одну заступницю Сиротюка ударівку Наталію Михно.

Нещодавно звилася ще одна «працівниця» - Надія Турчин, яка взагалі є журналісткою ТОДТРК, однак на роботу ходить в «білий» дім.

Оксана Бучко вже давно працює в прес-службі, однак досі офіційно не працевлаштована.

Схоже, що дівчат просто дурять наші можновладці, оскільки згідно з розпорядженням голови ОДА зараз проходить масштабне скорочення працівників та реорганізовуються чи не всі управління та відділи. Під час цього процесу прийняти на роботу нових працівників просто не мають права. А на вільні вакансії можуть претендувати і нинішні державні службовці – на їхній стороні кодекс законів про працю.

До речі, таку кількість обслуговуючого персоналу, які виконують роботу прес-служби, пояснюють тим, що той же голова ОДА Сиротюк дав усну вказівку кожному заступнику щодня надавати для публікації на сайті ОДА 4 (чотири!!!) новини. Тепер всі забули про реальну роботу – кожен вигадує, що ж можна дати для сайту.

Цікаво, куди дивляться компетентні органи контролю? Адже йдеться про нелегальних працівників, що отримують в конвертах зарплату невідомо якого походження.

Крім того, гастарбайтери працюють з заступниками голови ОДА, що мають доступ до державної таємниці!

Нам справді шкода, що об’єктом цієї публікації стали наші колеги, але ми всі разом мусимо зрозуміти, що порушення закону та елементарних етичних норм не повинно ставати стандартом не лише в роботі ОДА, але і журналістів, що обслуговують владу.

"Тернопільський тиждень"

Коментарі  

 
+1 #2 Степа 12.08.2014 10:27
я бачу, що сіратюк тойво, любить, щоб дівчатка "і задком і передком перед паном...". :lol:
Цитувати
 
 
+3 #1 El 11.08.2014 14:57
Ха-ха-ха.... Он воно, звідки всякі "розпорядження".)))
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.