Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільський ринок “Оріон” хочуть закрити?

Такі чутки непокоять продавців його відкритої частини, а це в основному підприємці, які торгують овочами та фруктами і мешканці прилеглих сіл, які продають тут молокопродукти і товар з власних городів. Днями там працювала комісія міської ради. Голова комісії пояснює, мова про закриття ринку не йде. На меті мають з’ясувати, чи законною є торгівля на всій території поблизу “Оріону”. Адже частина цієї території – власність міськради, то чи отримує гроші від торгівлі міський бюджет.

Ділянка, яка належить державному заводу «Оріон», уже тривалий час використовується підприємцями для здійснення ринкової торгівлі. Наразі сесія міської ради доручила виконавчому комітету вивчити питання законності здійснення торгівлі на території заводу «Оріон».

«Ніхто не перевіряє і не буде перевіряти підприємців, які там торгують, - розповідає міський голова Сергій Надал. – Питання у тому, що договору з міською радою цей ринок немає, а до 2013 року договір на цю ділянку був заключний із заводом. Тому ми з’ясовуємо, на якій підставі ринок функціонує, кому люди там платять гроші і куди вони ідуть. Швидше за все це злочинні гроші, бо не потрапляють у бюджет. Ось ці питання повинна з’ясувати комісія. А люди як торгували, так і надалі будуть торгувати».

Начальник управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Богдан Ясеновський каже, що питання про закриття чи перенесення даного ринку не піднімалося і обговорюватися не буде.

«Люди й надалі тут будуть здійснювати свою діяльність. Наразі комісія повинна лише з’ясувати питання щодо договору оренди даної території, шукає можливості, аби узаконити там торгівлю, поліпшити умови праці та забезпечити надходження коштів за торгові місця в міський бюджет, - розповідає начальник управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Богдан Ясеновський. – Дуже прикро, що сьогодні, структури, які незаконно збирають кошти на цьому ринку, починають вводити людей в оману та схиляти їх до провокацій».

Коментарі  

 
+1 #1 мешканець Тернополя 14.08.2014 15:04
Ну і для чого дурити людей пане Ясеновський? В розпорядженні вами так любимого мера чітко вказано провести обстеження суб"єктів господарювання. Аобстеження це і є перевірка. Тільки ось чомусь міський голова не дає вказівку обстежити ринок на Шептицького, бо получає з того ринку в свою особисту кішеню. А там порушень ой як багато
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.