Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

13 серпня 2014 року прокуратура Тернопільської області оприлюднила інформацію про те, що вони перевіряють використання громадянином Т. завідомо підроблених дипломів про вищу освіту з метою зайняття посади директора державної установи (http://www.tern.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=142617).

Мало хто з Інтернет-видань передрукував цю інформацію, адже йдеться про відомого в Тернополі пана Тешнера, за яким постійно ростуть «золоті верби».

Перший скандал стосувався аварії, зробленої Миколою Тешнером наприкінці 2008 року, внаслідок якої загинула людина. Пан Тешнер зробив все, щоб уникнути відповідальності. Хоча покази свідків були не в його користь.

Зате правоохоронці заступилися за нещасного, впливового та небідного чиновника, який замість тюрми продовжував заробляти на посаді.

Згодом він потрапив у немилість і позбувся своєї прибуткової посади – начальника “Тернопільстандартметрології”. Однак пізніше зробив все, що повернутися, адже новий позашляховик Лексус, вечері в дорогих ресторанах та вишуканий алкоголь потребують серйозних грошей, які навчився «заробляти» саме на посаді.

Співпраця з мером Тернополя Сергієм Надалом – ще одна сторінка в житті чиновника.

Тернополяни так і не відчули європейськості в питанні паркування. Цей бізнес кмітливий пан Тешнер записав на свого сина, і зробив всі, щоб гроші йшли мимо міського бюджету. «Кришував» його сам мер, звісно не за просто так. Коли їхні дороги розійшлися, виконком право організовувати паркування в Тернополі в Тешнера забрав, а мер навіть не думав пояснювати, чому не зробив цього раніше, адже тернополян неодноразово нарікали на паркувальників та піднімали питання ефективності використання зібраних коштів.

Зараз виник черговий скандал. Пана Тешнера звинувачують у наявності в нього фальшивих дипломів, які він подав для обіймання посади директора ДП «Тернопільстандартметрологія».

Чи відкупиться Микола Тешнер цього разу?

Як себе поведе свободівський голова ОДА Олег Сиротюк, який в своїх промовах небесну сотню згадує частіше, ніж робить щось корисне на своїй посаді?

Робимо ставки, панове?

 

 

Коментарі  

 
0 #4 анонім 29.03.2017 14:50
зато вміє добре дівок тягати на роботі
Цитувати
 
 
+3 #3 таня 15.08.2014 18:15
Керівник з нього нікудишній: опустився до того,що лазить та перевіряє чужі шухляди, холодильники, хоче знайти випивку, а сам забув, як в пяному угарі вбив людину
Цитувати
 
 
+3 #2 alz 14.08.2014 15:48
кричати не мішки носити......а тешнера пора давно
Цитувати
 
 
+3 #1 соня 14.08.2014 14:56
я тешнера не знаю. але за фальшивий диплом треба карати!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.