Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Чи не вперше вперше в журналістській історії Тернополя стався безпрецедентний випадок: окремі Інтернет-видання (для прикладу ми навели сканування сторінок  тільки з одного, мережевого сайту) зняли розміщені ними ж публікації, отримані з офіційного сайту обласної прокуратури.

Йдеться про повідомлення від 13 серпня 2014 року про розслідування за фактом використання чиновником підроблених документів про освіту (http://www.tern.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=142617).

Прокуратура переконує, що твердження окремих інтернет-видань про відсутність реагування прокуратури на використання держслужбовцем фальшивих документів про освіту – безпідставні.

За версією прокуратури, ще 30 липня 2014 року скасовано постанову слідчого міліції про закриття кримінального провадження, розпочатого за фактом використання громадянином Т. завідомо підроблених дипломів про вищу освіту з метою зайняття посади директора державної установи. 

За нашою інформацією, йдеться про керівника ДП «Тернопільстандартметрологія» Миколу Тешнера, про якого згадували і ми в статті За скандально відомим тернополянином знову ростуть «золоті верби»

Ми не засуджуємо наших колег, бо кожен заробляє на інформації, як вміє.

Але чого ж боїться пан Тешнер, що вирішив «викуповувати» абсолютно нейтральну і офіційну інформацію?

Як нам повідомили джерела на підприємстві, яке поки що очолює пан Тешнер, він боїться за свою посаду.

Призначений під час керування областю одіозним регіоналом Хоптяном, Микола Тешнер має твердий намір і надалі залишитися на «хлібній» посаді. Будь-який скандал працює проти нього. А порушена (чи відновлена) кримінальна справа абсолютно не входила в плани чиновника, який шукав виходи на міністерство, щоб залишитися в кріслі начальника ДП «Тернопільстандартметрологія».

Звісно, не всі Інтернет-сайти погодилися на зняття матеріалу, а деякі навіть детально описали всю історію з підробними дипломами Миколи Тешнера.

Схоже, що скандал тільки набирає обертів.

          

 

 

 

 

Коментарі  

 
-2 #2 марыя 19.08.2014 10:52
А чомусь мадам ВИТЯГОВА не пише про свої злодійства на підприємстві, а витягує факти, які перевіркою не підтвердженні, а те що колектив вигнав її з підприємства, як пса паршивого не згадує.Мабуть таку "почесну працівницю" ніхто на роботу не бере, от воно і біситься. Адже небагато часу пройшло, як всі тернопільські видання описували про діяльність злочинного тандему Федоров-Витягова-Войтина, і як іх відмазували суди від покарання. Їхні діянні офіційно задукоментовані , а цю писанину нехай докаже.Жижін ніколи не був у Правому секторі, тому ів організації про нього не чули.Збираєш інформацію, пересвідчуйся в іі достовірності! Якщо Сідоров кум Денисовського, то Банах був для ВИТЯГОВОЇ не тільки кришею, але й коханцем.А хто працює над інформаційною тишею ВИТЯГОВОЇ, поскільки всі попередні коментарі ретельно витерті.Спочатку відмий свій бруд ВИТЯГОВА. а тоді розказуй про чужі!!!!!
Цитувати
 
 
+2 #1 уляна 17.08.2014 15:55
в деп тер міс ради теж єпідр дипломи щожурн мають займаферстами а де прокур
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.