Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нещодавно у Будинку кінов Києві відбувся восьмий з’їзд Всеукраїнського товариства «Меморіал» імені Василя Стуса.

Під час зібрання делегати більшістю голосів головою організації обрали нашого земляка уродженця с. Мшанець Зборівського району, екс-голову НБУ, колишнього народного депутата, одного із комендантів Майдану Степана Кубіва.

Як зазначив голова Тернопільського обласного товариства «Меморіал» Богдан Хаварівський: «Членам нашої організації надзвичайно приємно, що Всеукраїнське товариство «Меморіалу» очолив наш земляк. Степана Кубів на місце голови організації висунув вже колишній очільник «Меморіалу» Лесь Танюк, який головував в організації з 1992 року. Пропозицію підтримала більшість делегатів з’їзду з майже з усіх областей України».

На з’їзді було обговорено концептуальні засади організації. Обрано керівний орган – Всеукраїнську раду організації до якої увійшов очільник тернопільського товариства Богдан Хаварівський.

Від Тернопільщини учасниками З’їзду були: голова Тернопільського обласного товариства «Меморіалу» Богдан Хаварівський, заступник голови, редактор газети «Дзвін» Анон Грицишин, юрист організації Роман Руснак, голова Теребовлянського осередку Микола Шевчук. 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.