Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Дебілізм Деревляного досяг апогею – на спеціально зібраній конференції з партії виключили найактивнішого та найрейтинговішого народного депутата Тернопільщини – Михайла Апостола. Про це пише у мережі Фейсбук помічник Михайла Апостала - Любомир Лівель, повідомляє Погляд

Подробиць не знаю, бо конференція, як завжди, закрита від преси та громадськості, але дурь, як говориться, видна. Вже вкотре Деревляний виживає з «Батьківщини» активних, популярних, перспективних політиків, натомість оточує себе безголосими «совками». Якщо це і є анонсоване напередодні Юлією Тимошенко кардинальне оновлення «Батьківщини» – то я в шоці. Деревляний зробив Тернопільську «Батьківщину» безперспективною ще багато років тому. Він «проіванив», чи правильніше «провасячив», Тернопільську обласну раду, потім – Тернопільську міську раду та ще багато чого іншого. Але я йому абсолютно не дивуюсь – я дивуюсь Тимошенко, наскільки вона попустила ситуацію, що людина з нульовим, а може і мінусовим рейтингом в області, продовжує керувати партію та витворяти кожен раз екзотичніші чудеса. 
Говорив з Апостолом – він жартує: «Краще з мудрим загубити, ніж з дурним знайти». Про виключення йому нічого не було відомо, він в цей час працював в окрузі зі своїм благодійним фондом. Він зустрічається з виборцями, займається благодійністю і зовсім не переймається підкилимними внутріпартійними розборками. Він «мажоритарщик»- депутат обраний народом в межах округу, а не призначений партійними вождями. Народ його обрав і працює він на народ і звітує перед народом. В той час, як деякі депутати зустрічаються з виборцями лише перед виборами і поминай як звали, Михайло Апостол працює на окрузі більше часу, ніж в Києві (на Гусятинщині він є кожного тижня). І як людина, яка всього себе присвятила боротьбі на Майдані, благодійності, підтримці наших воїнів в АТО, він йде до народу, який його обрав з гордістю, бо йому є що народу сказати. 
А щодо Деревляного, то, як казав Луценко – НЕХАЙ ЩАСТИТЬ

Тернопільська обласна організація ВО “Батьківщина” виключила М. Апостола з партії та бюро

Тернопільська обласна організація ВО “Батьківщина” в рамках Всеукраїнської внутріпартійної люстрації продовжує очищувати свої ряди. Процес очищення відбувається за дорученням лідера партії ВО “Батьківщина” Юлії Тимошенко та на підставі головного партійного документу-  Статуту партії ВО “Батьківщина”.

Так, рішенням бюро Тернопільської обласної організації від 15 серпня з партії та бюро обласної організації було виключено Апостола М.В. Про причини та деталі виключення йдеться у рішенні XIV конференція ТОО ВО “Батьківщина”, яка відбулася вчора, 17 серпня.

ТЕРНОПІЛЬСЬКО ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ 
ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ОБ’ЄДНАННЯ «БАТЬКІВЩИНА»

XIV конференція
Другий етап

17 серпня 2014 року м. Тернопіль

РІШЕННЯ
 Про внесення змін у складі бюро Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»та інші питання роботи партійної організації

Розглянувши рішення бюро обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» від 17 листопада 2013 року, від 16 січня 2014 року та від 15 серпня 2015 року, керуючись пунктом 4.3.3. Статуту Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» конференція Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» вирішила:

1. Вивести Апостола Михайла Володимировича зі складу бюро Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».

2. Кооптувати до складу бюро Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Пемковську Уляну Зіновіївну, колишнього голову обласної організації партії «Реформи і порядок».

3. Затвердити рішення бюро обласної організації від 15 серпня 2014 року: «За неодноразові дії спрямовані на підрив авторитету партії, за відмову від співпраці з партійними організаціями, усунення від вирішення проблемних питань забезпечення роботи партійних офісів та партійних організацій, які входять до виборчого округу №166, а також за поширення недостовірної інформації про роботу партійної організації Тернопільщини та враховуючи, що Апостол М.В. вже отримував раніше дисциплінарне стягнення – догану, виключити Апостола Михайла Володимировича з членів Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».

Голосували: «ЗА» – 72, «Проти – 0, Утрималися» – 0
Голова В.Т.Деревляний
Керівник секретаріату Р.М.Кушнір

Коментарі  

 
+4 #1 Золушка 18.08.2014 22:01
Та хто воно таке,той Лівель,такий же чумошник,як його Апостол,короче КРИСИ,тікають з потопаючого корабля і я не здивуюся,якщо виявиться,що ці два “діяча” засвітяться в більш популярній(рейт инговій)партії-Солідарність,чи УДАР.Зрадили свою ЗміЮлю і побіжать до Порошенка…
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.