Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Волонтерів Логістичного центру нагодували тернопільські ресторатори

Уже місяць у Тернополі діє Логістичний центр допомоги бійцям АТО, який організували 7 громадських організацій Об’єднання заради громади «Ядро».

Робота тут настільки насичена та активна, що інколи навіть бракує часу, щоб присісти на стілець: волонтери допомагають розвантажити продукти з автомобілів, перераховують те,що приносять чи привозять тернополяни, заповнюють документи прийому, розсортовують та фасують однотипні товари у ящики. Паралельно невтомні «бджілки» відповідають на сотнідзвінків гарячої лінії Логістичного центру, інструктують волонтерівтапояснюють відвідувачам найактуальніші потреби бійців.

- Донедавна не існувало жодної сили, яка могла б зупинити рух невтомного волонтера Логістичного центру. Не було навіть перерви на обід: хлопці та дівчата перебивалися «сухом’яткою», канапками з дому чи булочками із сусіднього магазину. Доки за справу не взялися професіонали – представники «Самогонної ресторації» та кафе "Галичанка", -  розповідає представник ОЗГ «Ядро» Любов Вовк.

Представники Гільдії рестораторів організували доставку гарячих страв на склад Логістичного центру. Так, минулого тижня не одного помічника нагодувала піцерія «Фламінго». А вже з 18 серпня на «чергування» заступили вмілі кухарі арт-бару «Коза». Вони передали волонтерам смачнийтапоживний обід.

- Одразу ж стало помітно, що ситі волонтери вдвічі активніше та веселіше виконують свою роботу та вкладають вдесятеро більше позитивної енергії в пакунки з продуктами, засобами гігієни, одягом та спорядженням, які регулярно відправляються з логістичного складу в зону АТО. Віримо, що позитивна атмосфера, родом з Тернополя, пануватиме і в місцях дислокації наших бійців, - каже представник ОЗГ «Ядро» Христина Феціца.

Громадські організації ОЗГ «Ядро», усі хлопці, дівчата, чоловіки і жінки, які докладають чималих зусиль для повноцінного функціонування складу та смакують гарячими обідами від місцевих підприємців, дякують дбайливим кухарям та щедрим власникам за таку вагому підтримку Логістичного складу.

Допомагай армії або тим, хто допомагає армії!

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.