Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нещодавно у всіх 4-х ліфтових кабінах в приміщенні ОДА було вивішено оголошення про те, що там ведеться відеоспостереження.
Як вдалося нам дізнатися з власних джерел, наближених до голови ОДА свободівця Олега Сиротюка, поява попереджувальних табличок виникла після скарги пані Чашки, про яку хтось в ліфті постійно писав нехороші слова.
Прибиральниці щоразу подовгу витирали образливі епітети про високопоставлену чиновницю, але написи зявлялися знову і знову.
Ми поцікавилися в спеціалістів, чи можливо втановити камеру відеоспостереження в ліфті, який, як відомо, постійно рухається.
"Поставити проводову камеру в ліфті просто нереально. Це можна зробити лише тоді, коли закладається шахта і кабелі до камери монтуються разом з іншими, щоб не перебилися, не перегнулися, не перетерлися", - розказує спеціаліст Михайло.
За його словами, в діючу ліфтову кабіну можна поставити тільки дистанційну відекамеру, найдешевша вартість якої разом з усім обладнанням та монтажем становить близько 300 доларів США (сама камера коштує приблизно 26 дол.США). На таке дається 2 роки гарантії. Якщо камера антивандальна, то її вартість вдвічі більша, а вже цифрова камера обійдеться в суму понад 200 дол. США, плюс вартість решти обладнання та монтаж. Така схема передбачає наявність жорсткого диску, з якого періодично треба зчитувати інформацію. Якщо ж передбачати он-лайн трафік, то до ціни варто додати спеціальний пристрій та вартість інтернет-трафіку (детальніше - 
http://datalink.ua/).
Тому в нас виникло логічне запитання: чи дійсно ОДА витратило понад 1200 доларів або 16 тисяч гривень (за нинішнім курсом) на відеокамери в 4-х ліфтах, які потрібні тільки одній пані Чашці, яка не хоче знати, що є про неї реально думають прості тернополяни?
Чи все-таки, табличка з оголошенням "Увага! Ведеться відеоспостереження!" є бутафорною, і реальних камер ніхто не встановлював?
Можливо, прес-служба спроможеться на якусь більш-менш правдоподібну версію. А якщо працівники ОДА знають більше, просимо дописувати в коментарях до цієї статті.

«Тернопільський тиждень»

 

Коментарі  

 
+6 #3 Олесь 22.08.2014 15:41
Боїться Чашка про себе читати правдиві історії. Вона як і всі свободівські недосвідчені керівники, воліли би всім тернополянам роти скотчем заклеїти.
Цитувати
 
 
+1 #2 Павло 22.08.2014 14:49
Навіщо було "палити"? Нехай би собі висіли об'яви. Ну що за люди ці дешеві журналісти?
Цитувати
 
 
-1 #1 pp 22.08.2014 14:41
Реальну камеру поставили одну, але в який ліфт невідомо. І обіцяли періодично міняти. Зроблено це не через якусь чашку, а для безпеки приміщення.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.