Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

"23 серпня ми святкували День державного прапора України. Для мене, це не просто чергова “галочка” в календарі. Для мене це вшанування одного з символів нашої державності, символів нашої взаємопідтримки (завжди на відпочинку я вивішую державний прапор на вікні/балконі, як знак того, що кожен українець може сюди підійти за допомогою, підтримкою тощо). Наруга над державною симовлікою – це “стаття”! Звісно ж, в період, коли в країні йдуть бойові дії, певні моменти нівелюються, вважаються вторинними. Проте… ніщо не повинно залишатись непокараним! Так само, як відповідні органи “прийняли” істоту з фахом лікаря, яка добивала ногами євромайданівців у Харкові, так само має відповісти і та, котра топтала своїми ратицями НАШ ПРАПОР.
В День Незалежності Україні, в українському місті Донецьк,відбулась наруга над прапором України. На фоні головного злочину – “прогону” полонених по центру міста, цей факт пройшов “мимохідь”. Проте… Світ тісний. У мене багато підписників. Маємо знайти і, коли місто буде звільнене українськими військами, притягнути до відпуовідальності!
5000 гривень за достовірну інформацію про суку, котра розтоптала прапор України в Донецьку (персонаж на фото)! Інформація буде передана органам МВС та прокуратури.
Анонімність гарантую своїм Словом. Дорожчого у мене немає. Гроші перекажу банківським переказом.

P.S. Тим хто збирається звинуватити мене у тому, що “Притула воює з бабами”, прошу одразу стулити ротики. У питанні наруги над державними символами гендерних особливостей немає. Так, вона не перша і не остання. Просто на неї мені “карта впала”. Коли ти живеш 23 роки в державі, котра тебе годує, захищає, приймає твого президента…то чого ж ти, тварино, не зібрала манатки раніше і не звалила куди хочеш? Наприклад, в Росію? Чого ж ти не топтала прапор держави, поки країною керував твій президент Янукович? Який обіцяв почути всіх!!! Але мав проблеми зі слухом, тож після того, як звалив до чортової мами, всі заволали “услышьте Донбас!”. Зараз набралась сміливості, поки коло тебе бігають уроди з калашами в руках? Тоді будь сміливою отримати по заслузі, коли в місто повернеться українське правосуддя!
Інфа приймається у приватних повідомленнях.
Дякую"

Сергій Притула

P.S. Судячи з останніх повідомлень, користувачі соцмереж вже відшукали цю "жінку". Вона працює ... вихователем у дитячому садочку в Донецьку...

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.