Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міськради уклало угоду з ТОВ «Тернопіль Комунал Сервіс» на утримання дорожньо-мостового господарства міста.

Як стало відомо ProfiDOM.com.ua, вартість робіт складає 8470000. Грн.

Згідно з технічним завданням, були замовлені послуги з зимової (2 місяці) та літньої (5 місяців) прибиранні. У договір включена механізована і ручна прибирання, посипання протиожеледними сумішами, збір та вивезення сміття та снігу, чергування техніки, доставка співробітників на роботу, утримання зелених зон тощо. Д.

Ще участь в тендері брали компанії «Техно-Буд-Центр» з пропозицією 9630000. Грн. і «Авакс Проф» з пропозицією 24,7 млн​​. грн.

Торік більша частина аналогічного підряду теж відійшла «Тернопіль Комунал Сервісу» (на 16 млн. Грн).

Це перший тендер на прибирання вулиць Тернополя в поточному році, що закінчився підписанням договору. У лютому оголошувалася аналогічна закупівля очікуваною вартістю 24,5 млн. Грн. Але тендер був скасований, оскільки всі конкурсні пропозиції було відхилено.

Примітка ТТ. Як ми неодноразово писали, заступник мера Тернополя Стемковський, який придибав у Тернопіль з Луцька якраз після того, як мером став податківець Надал, є неофіційним власником ТОВ «Тернопіль Комунал Сервіс» ...

Коментарі  

 
0 #4 Василь Романів 27.08.2014 17:34
Підприємство нормально справляється з роботою. То нашо міняти шило на мило?
Цитувати
 
 
-1 #3 Олена 1 27.08.2014 09:50
Не знаю, сизький він чи не дуже, той Стемковський, і чи Тернопіль Комунал Сервіс належить йому, але зауважень до роботи товариства не маю. Зима покаже остаточно, чи справляється Комунал Сервіс з своєю роботою, тоді й писати можна буде про гроші тернополян.
Цитувати
 
 
0 #2 Павло Шмір 27.08.2014 06:03
Мене не цікавить, як називається фірма. Мене цікавить якість прибирання. Всі 2 роки нарікають на фірму, але ні разу не чув, щоб нарікали на погане прибирання. Техніка в них нова і працюють вони добре. Тому лишіть їх в спокої
Цитувати
 
 
-2 #1 Рома 26.08.2014 23:23
БАчив як Тернопіль Комунал Сервіс прибирав дороги після дощу!
Суперово! Якісно!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.