Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

ВО "Свобода" прикриває колишню “злочинну владу”?

Мабуть, як і всі тернополяни, в поштову скриньку отримав газету "Тернопіль Вечірній" від 22 серпня 2014 року.

Половина газети присвячена "Хроніці національної звитяги Революції Гідності" де по черзі перераховуються всі заслуги ВО "Свобода" та мера від даної політичної сили на Майдані. Втім, про долю грошей Майдану ані слова. А скільки написано про "режим Януковича"? Майже кожна фраза присвячена вчорашньому тирану і тільки!

Дивно те, що перечитавши весь текст я не знайшов нічого окрім звинувачень в сторону колишнього керівника держави та РФ. Тобто дерибаном і забудовою міста теж займався Янукович і Путін, особисто?

А найбільше мене здивувала фраза, де всі тернополяни враз стали провокаторами і засланцями, ось вона:

“Увечері 18 лютого і до ранку 19 лютого у Тернополі та інших західноукраїнських обласних центрах внаслідок дестабілізуючих дій провокаторів та засланців відбувся штурм адмінприміщень міліції, прокуратури, суду, ДАІ, СБУ та ОБЛАСНОЇ ВЛАДИ. Унаслідок цього відбулися погроми цих приміщень, а також окремих торгових точок.”

А чи не проти обласної державної адміністрації режиму Януковича боролись у Тернополі?

Я теж був на цих пікетах, бачив як все відбувалось, а тому коротко напишу те, що бачив я:

Тернопільську ОДА "штурмували" два рази - після першого разу її одразу заселили тернопільські майданівці. Потім приміщення ОДА тернопільський Штаб Національного Спротиву вирішив покинути. Якраз перед 18 лютого. В "ніч гніву" ОДА вирішили штурмувати повторно, хоча нікому так і не пояснили для чого, оскільки і до того ОДА була під контролем Майдану, а більшість у обласній раді і так належала ВО “Свобода”. Штурмувати свою ж базу? Де логіка? Під час другого штурму я знаходився біля військової частини, де тернополяни блокували виїзд на Київський Майдан. Коли нам по телефону сказали, що міліція біля обласної ради використовує гранати ми поїхали туди. Біля ОДА були тисячі тернополян, які до того знаходились на Майдані. Вони і штурмували. Після того, як міліція затримала декількох активістів всі пішли до міліції. Тоді штурмували і палили міліцію. А коли міліція горіла, то я бігав серед тернополян, які там стояли, яких в газеті назвали ЗАСЛАНЦЯМИ, і просив пустити пожежні машини. Тернополяни послухались. Чи послухались би мене засланці і провокатори? Думаю ні. Далі всі пішли до прокуратури, яка знаходиться в декількох метрах від міської ради. Біля ДАІ, нажаль, не був. Так от міську раду так-звані провокатори чомусь не вчепили, так само як не вчепили і податкову.

Так от мої запитання:

1. Чому всі тернополяни для міської ради враз стали провокаторами і засланцями? І ні слова про "колишню злочинну владу"!

2. Якщо це були засланці то чому вони не спалили міську раду?

3. Звідки у засланців такі пізнання в географії міста Тернополя?

4. Кому вигідно написати саме такий сценарій подій? І чому на всі дві сторінки не знайшлося декілька символів для справжніх ворогів революції в Тернополі, яких розшукували, фото яких розвішували на кожному стовпі?

5. Чому на двох сторінках не знайшлося декілька слів про колишню обласну державну адміністрацію? Невже в міській раді виступають проти штурму такої ненависної обласної влади?

Може відповідь ховається в одній простій фразі одного з самих більших ворогів ВО "Свобода", якого ловили і шукали:

- Коли треба то вони мені телефонують!

Хіба щось змінилось в Тернополі після Майдану? А після Майдану 2014? Протест очолили партії і все залишилось на своїх місцях. Мовчимо.

Андрій Любецький

Коментарі  

 
-1 #6 Рома Н. 28.08.2014 15:06
Любецький - проект Стєпанова! а Стєпанов колишній випускник російської школи ГРУ! Ще є питання?
Цитувати
 
 
+6 #5 земля і воля 27.08.2014 21:40
а таки правду пише автор,а "свободі" таки йде капець
Цитувати
 
 
-8 #4 Рома 27.08.2014 16:15
Любецький провокатор який працює на Росію! Ігнорте його!!!!
Цитувати
 
 
-13 #3 Павло Шмір 27.08.2014 06:08
товаришу Любецький! Ваше бажання повипердрюватис я всім відоме. Але зараз такий час, що люди дуже добре розбираються, хто щось робить, а хто вибачте - п..здит. Вам треба менше п..здіти і більше робити конкретики. Повчіться хоча би в Надала
Цитувати
 
 
+14 #2 ганна 27.08.2014 05:48
от зараз почнуть знову Андр1я називати душевнохворим та шизофрен1ком. А в його лист1 все до одного правда. Невже вс1, хто виражають справжне становище шизофрен1ки у п1длизник1в владних? Так ми далдеко п1демо.
Цитувати
 
 
+11 #1 VOVA 27.08.2014 05:26
Ще прийде час ТНР - розберуться з надалом-гіркіним та Ко !
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.