Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Цього року в Тернополі вперше не наносили дорожньої розмітки.
За нашою інформацією, гроші на фарбу просто вкрали. Звісно, не без відома міського голови Сергія Надала.
В управлінні ЖКГ посилаються на внесені зміни до Правил дорожнього руху, згідно з якими перевага надається дорожнім знакам над розміткою. Ці зміни прийняла Верховна рада України і вони вступили в силу з моменту підписання їх тодішнім Президентом Януковичем.
Встановити знак дійсно виходить дешевше, ніж наносити розмітку. І цим нововведенням з часів Януковича, досі користуються партіоти при владі у Тернополі.
Але грошей немає не лише на фарбу. Вкрали і ті гроші, за які мер міста пообіцяв на відремонтованій минулого року вулиці Симоненка встановити обмежувачі швидкості (так звані "лежачі поліцейські").
Незважаючи на те, що пройшов вже майже рік (див. фото 1), нічого з чергової обіцянки Надала не зроблено.
Нас вже не дивує, що казна в Тернополі розкрадається так, що комунальники навіть не мають за що виконати обіцяне самим паном Надалом.

Дивує, що мер так легковажно ставиться до безпеки на дорозі як водіїв, так і пішоходів, особливо дітей. А це вже не жарти...

«Тернопільський тиждень»

До речі, вже через півроку на новенькій дорозі по вулиці Симоненка, на ремонт якої витратили 6 мільйонів гривень бюджетних коштів, почали з’являтись ями.  А в люках з’являтись дирки. Про це пише Погляд і наводить відповідні світлини.

вулиця, симоненка, ремонт,  фото, ями, тернопільський тиждень

 

вулиця, симоненка, ремонт,  фото, ями, тернопільський тиждень

вулиця, симоненка, ремонт,  фото, ями, тернопільський тиждень

Коментарі  

 
-1 #4 скажу так 30.08.2014 07:40
Розмітку малювали в травні. Це бачили всі, крім вас?
Цитувати
 
 
-1 #3 Денис Віталійович 28.08.2014 11:48
а то нічого, що малювати має облавтодор, а не міська рада??? міська рада має їм тільки давати вказівки і перевіряти якість!
Цитувати
 
 
-1 #2 Василь Романів 27.08.2014 17:33
я бачив, що на Руській малювали. Ще корок там утворився, бо довго обїжджали техніку.
Цитувати
 
 
-1 #1 Рома 27.08.2014 16:14
По скільки був долар коли приймали бюджет? по 8 грн., А сьогодні по скільки? по 14 грн. Різниця звідки візьметься? Треба розуміти економіку, а не просто писати.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.