Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сьогодні в Українському домі «Перемога» в Тернополі відбулася конференція керівників освітніх закладів обласного центру, на якій були присутні директори, заступники та по декілька вчителів від шкіл міста. Перед присутніми довго говорила начальник управління освіти Тернополя Ольга Похиляк. ЇЇ попередник на цій посаді Олександр Остапчук, який сьогодні очолює ЗОШ №6, після промов пані Похиляк не витримав і висловився в тому сенсі, що керівнику управління освіти варто було б більше уваги приділити саме організації навчального процесу в школах Тернополя, а не економічним нюансам освітянської галузі міста, на чому акцентувала увагу Ольга Похилях, «розпинаючись» перед мером міста Сергієм Надалом, який був присутнім на цьому зібранні. Більше того, міський голова зробив перед вчителями сенсаційну заяву – виявляться, школярі по суботах, як це було заявлено, вчитися у Тернополі не будуть. Відповідно, й працівники навчальних закладів по суботах працювати не будуть. Чим викликана така заява Надала – наразі не зрозуміло. Адже функціонування шкіл по суботах мотивувалася бажанням економії під час опалювального сезону. Подробиці про це згодом...

 

Коментарі  

 
-3 #5 Віталій Гнатюк 12.09.2014 13:30
так от ПАН - я дам вам відповідь, боягузливому аноніму. А ви боягуз - бо замість зателефонувати і висловити свої претензії - пишете коменти під ніками... але то ваша сутність, як я розумію... а стосовно написаного -на остапчука мені глибоко начхати як на керівника і він такий замовник даної замітки, як з вас сміливий чоловік. і останнє - мені чи моїм родичам нас...ти на пропозиції посад,(ми собі якось самі дамо раду) в чому нинішня влада вже неодноразово переконалася. А таким як ви сцикунам анонімним - то повторюся: маєте що сказати - звоніть, я на відміну від вас не никаюся за анонімністю і не боюся як про злодіїв правду писати на своєму сайті, ШАСТЯ вам ;-)
Цитувати
 
 
+1 #4 пан 12.09.2014 13:07
А я пропоную дати по голові і посадити керівника проекту "Тернопільський тиждень" - Віталія Гнатюка. Пане Віталій хватить сидіти в своємо ... і обливати всіх брудом. Потрібно було бути присутнім на конференції, а потім розказувати, що "пан Остапчук не витримав і висловився в тому сенсі-він сам ніхрена не зробив за своєї каденції, атепер вчить інших того, що не знає сам", він на виступ на конференцію був записаний заздалегідь, ще за тиждень до початку конференції!Цік аво скільки вам платить пан Остапчук щоб ви викидали на свій сайт дезу про других?Чи можливо він вам чи комусь з вашої родини запропонував якусь посаду коли стане начальником???Признайтеся пане Віталій Гнатюк!Напишіть хоть раз статю не про Надала чи Сиротюка чи Похиляк!А про директора ТНВК №6, які в нього побори в школі,можливо про те що вся його сім’я влаштована в ТНВК №6!Чомуж ви про це не пишите???Хватить поливати лайном всіх підряд!Таке враження що ви з ним в долі!Подумайте над цим пане Віталій!чекаю відповіді!!!
Цитувати
 
 
+2 #3 скажу так 30.08.2014 07:35
я не хочу, щоб діти вчилися по суботах, тому Надала підтримую
Цитувати
 
 
+4 #2 Рома Н. 28.08.2014 15:07
А чого діти мають вчитися по суботах? навантаження в школах таке, що діти вже в пятницю з ніг падають. Надал правильно зробить, якщо в Тернополі не допустить шестиденки.
Цитувати
 
 
+10 #1 Василь Романів 27.08.2014 17:32
я тільки ЗА, щоб діти не вчилися по суботах. В школах і так навантаження велике. Надала підтримую повністю.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.