Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У середу, 27 серпня, в 11 годині на ТТ був опублікований матеріал Мер Тернополя не виконує власні обіцянки і це загрожує життям людей.

Яким же було наше здивування, коли буквально через годину після нашої статті прес-служба управління ЖКГ Тернопільської міськради (ага, не смійтеся, при Надалу і таку посаду придумали і на оплату праці прес-секретаря витрачають наші з вами кошти)  в акаунті в соцмережі зявилася наступна інформація: «У Тернополі наносять дорожню розмітку
Впродовж літа в Тернополі тривають роботи із нанесення горизонтальної дорожньої розмітки фарбою. Роботи виконуються за сприятливих погодніх умов на проспекті с. Бандери та вул. Руській. Також горизонтальну дорожню розмітку вже нанесено на вул. Громницького, Кривоноса, Мазепи, Тарнавського, Злуки а також на пішохідних переходах поблизу шкіл, культових споруд і місцях концентрації ДТП. Роботи тривають. Незабаром буде нанесена розмітка на оновлене дорожнє покриття вулиці Збаразької, адже на нову асфальтно-бетонну поверхню її наносять не щвидше, ніж через чотирнадцять днів, щоб уникнути пожовтіння розмітки. 
Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР
»

Те, що в цей день у Тернополі дощить, і фарба, якщо її дійсно наносять у вигляді розмітки, як це стверджує прес-секретар (бо техніки відповідної на цих вулицях помічено не було) зникне за кілька тижнів, чиновників управління ЖКГ хвилює мало.

Зате, схоже, вони мають чим відзвітувати перед Надалом. Адже є реакція мерії на критичну публікацію на сайті ТТ

Звісно, ТТ, як засобу масової інформації, така реакція на наші статті зі сторони органу місцевого самоврядування є приємною.

Але неприємно, що вкотре бюджетні гроші просто розкрадуть і спишуть на ту ж розмітку. Адже розумний господар і паркан не фарбує в дощ...

 

Коментарі  

 
-1 #3 скажу так 30.08.2014 07:37
Руська, Бандери, Злуки, Мазепи - всі головні вулиці з розміткою. Вам повилазило?
Цитувати
 
 
-3 #2 Рома Н. 28.08.2014 15:08
я пару разів бачив машину, яка малює дорогу. може не всюди вистачає фарби, бо вона подорожчала разом з доларом, але по основних дорогах розмітка є.
Цитувати
 
 
+1 #1 Василь Романів 27.08.2014 17:30
дороги малюють постійно. це вони звіт за тиждень написали. прочитайте в коментах на сторінці у ФБ.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.