Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Редакція "Тернопільського тижня" отримала в своє розпорядження копії документів, які свідчать, що на земельній ділянці, площею під 1 гектар по вулиці Микулинецькій в Тернополі знищено майже 500 дерев.
Це випливає з акту обстеження цієї ділянки, підписаної державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища та відповідальним працівником міської ради, а також з розрахунку розміру шкоди нанесеної екології міста.
Загалом такими діями завдано збитків на суму майже чверть мільйона гривень.
В документах згадується прізвище "Матла", у власності якого і є дана земельна ділянка.
Зазначимо, що з таким самим прізвищем в Тернополі працює будівельник, який має намір забудувати частину стадіону колишнього приватного вузу на вулиці Тектсильній. Нагадаємо, що тернополяни виступають проти такого будівництва, хоча міський голова Сергій Надал відкрито підтримує будівельного магната.

 

 

 

 

Коментарі  

 
+1 #2 Тернопіль 28.08.2014 23:04
А для чого міська рада земл. виділила для вирощування дерев? вирізка дерев по вул микулинецька де знаходиться вказана земельна ділянка жодним чином не впливає на екологічну ситуацію в нашому місті порівняно із вирізкою дерев в парку. Так ніби це законно
Цитувати
 
 
0 #1 Володимир К. 28.08.2014 17:00
ВИНИКАЄ ОДНЕ ПИТАННЯ - Д О К И? Де грьобана влада? І, взагалі-то, вона є? Прокуратура, МВС, купа котролюючих організацій? Коли він вирізав, ті мудаки що - не бачили? Це ж не одне дерево!!! А може функції гільйотини громадськість на себе візьме!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.