Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Бізнес, повязаний з організацією паркування, в Тернополі завжди був проблемним.
З одного боку, постійні нарікання тернополян, що кошти, сплачені ними за паркування, не обліковуються парковщиками. Хоча з іншого боку, такий незначний "фокус" дозволяв цим коштам в переважній своїй більшості оминати міський бюджет та осідати в кишені організатора паркування.
Саме тому попередній міський голова Роман Заставний взагалі відмовився від ідеї брати гроші за тимчасову стоянку, але після перемоги Сергія Надала, паркувальників повернули на вулиці міста.
Тоді ж виникла ідея передати місця, відведені під паркування, приватнику. При мінімальних вкладаннях та оминанні бюджету, бізнес виходив на непогану рентабельність. Не виключено, що і інтереси місцевих високопосадовців там також були враховані. До речі, підприємцем, що виграв конкурс на організацію паркування, виявився син скандального пана Тешнера, якого ми вже неодноразово згадували у свої статтях.
Бізнес процвітав до тих пір, поки на законодавчому рівні не було введено поняття "паркомату", а його відсутність не давала права отримувати кошти за тимчасову стоянку автомобілів.
З надмірними почестями в Тернополі таки запусткають в дію перший і, як виявилось, єдиний паркомат, який більше простоював, ніж реально працював.
Для Тешнера вкладання коштів в інші такі автомати виявилося невигідним і після низки розмов з Надалом на підвищених тонах, їхні дороги в питанні паркування розійшлися, як в морі кораблі.
За нашою інформацією від наближених до міського голови Сергія Надала людей, наступним головним паркувальником міста може стати бізнес-структура, наближена до Ігоря Музики, відомого в Тернополі ще з буремних 90-х років під творчим псевдонімом "Патєфон".
Джерела "Тернопільського тижня" стверджують, що паркувальний бізнес з можливістю не платити всіх коштів до бюджету став своєрідною подякою від пана Надала за вже забуте в Тернополі "кришування".
Крім того, в конфлікті за дитячий майданчик на вулиці Гнатюка, пан Музичко теж відстоював позицію міського голови пана Надала, підпис якого стоїть на документах щодо виділення цієї земельної ділянки під зовсім інші цілі.
Зараз готуються всі необхідні документи, які дозволять законно (Сергій Надал постійно наполягає на цьому) визначити субєкта господарювання, що організовуватиме паркування в місті Тернополі.

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
0 #2 Денис 31.08.2014 20:49
Мені здається, що для бюджету міста в теперішніх умовах кожна копійка важлива. І якщо Тешнер на хотів платити, то Надал знайшов того, хто заплатить!
Цитувати
 
 
-2 #1 Міхалко 31.08.2014 11:27
я собі так думаю: все одно цим бізнесом хтось має займатися. І якщо Надал знайшов лоха, який погодився, то Надалу уважуха!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.