Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В своїх попередніх публікаціях ми вже розповідали про «бізнесменів» Надала та Заставного, колишнього та діючого мерів Тернополя, які з метою розкрадання майна громади  міста створили декілька спільних підприємств, одне з яких ТзОВ «Ресурс Лімітед»,  де засновниками виступали від Заставного – дружина Оксана та від Надала той же ПилипчукЮ.Р., один з керівників охоронної фірми «Максима» (див. фото дадаток 2 і 3)

Для юридичного оформлення різним чином «забраного» у громади міста майна Роман Заставний «вирішив» питання щодо призначення керівником реєстраційної служби ТМУЮ свого заступника по міській раді Дідича В.Є. І ось тепер з допомогою того ж таки Дідича провертають оборудки, яким міг би позаздрити і  Остап Бендер.

Ось свіжі приклади.

7 червня 2014р. ТзОВ «Облтрейдінг» звертається в реєстраційну службу ТМУЮ про реєстрацію прав на нерухоме майно, яке отримало шляхом внесення засновником в статутний фонд. За дивних обставин, на майно яке належить засновнику ПП «Оптторгресурс» (див. фото додаток 1) на праві власності, суддя Тернопільського міськрайонного суду Стельмащук П.Я. 11.06.2014р. по справі №607/9311/14-2 накладає арешт. Позивачем по даній справі виступає дружина Пилипчука Ю.Р. (засновника фірм «Максима») до ТзОВ «Ресурс Лімітед».

Такого нахабства ще світ не бачив, коли на майно, яке немає ніякого відношення до позивача і відповідача накладається арешт, в той час, коли реальний власник про це навіть не знає (див. фото додаток 4 і 5)

Тут тільки треба врахувати, хто являється засновником ТзОВ «Ресурс Лімітед».

Тоді реєстраційна служба ТМУЮ, порушуючи всі норми чинного законодавства, (це все описано в рішенні суду від 7.08.2014р. по справі №810/4544/14)  відмовляє в законній реєстрації права власності на нерухоме майно ТзОВ «Облтрейдінг». Це все проходить не без відома та участі керівника реєстраційної служби Дідича В.Є., колишнього заступника колишнього горе-мера Заставного.

Штучне затягування  розгляду заяви ТзОВ «Облтрейдінг» зв’язане тільки з одним - яким же чином забрати майно на фірму «Ресурс Лімітед», яке їй не належить.

Як може державний орган в особі реєстраційної служби ТМУЮ нехтувати ст.12 Закону України «Про господарські Товариства», ст.115 Цивільного кодексу України  та ст.85 Господарського кодексу України, де сказано, що господарське товариство є власником майна, переданого йому учасником у власність як внесок до статутного капіталу. Аналогічна правова позиція міститься у Постанові Судової палати у господарських справах Верховного Суду України від 7.11.2006р. у справі 7/61-75/, а саме – будь-яке майно, що передане учасниками в статутний фонд, стає власністю товариства.

Відповідно до п.3 ч.1 ст.18 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно у разі внесення до статутного фонду передбачено видачу свідоцтва про право власності з підписом державного реєстратора на підприємство, що отримало в статутний фонд нерухомість.

Згідно ч.1 ст.24 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» визначено перелік підстав для відмови у реєстрації, а ч.4 даної статті прямо заборонено відмовляти у реєстрації.

Згідно ст..15 вже згаданого закону Державна реєстрація прав (надання відмови в ній) проводиться в строк, що не перевищує 14 робочих днів з моменту звернення. У разі надходження заяви про державну реєстрацію обтяжень на майно, щодо якого уже зареєстровано заяву про державну реєстрацію права на це майно, державний реєстратор розглядає спочатку заяву про реєстрацію прав, а після цього – заяву про державну реєстрацію обтяжень.

В нашій ситуації заява зареєстрована 7.06.3014р., а якісь видумані обтяження реєстратор починає вносити 12.06.2014р., тим самим даючи можливість Заставному та Надалу «ліпити» якісь судові справи за участю судді Стельмащукк П.Я.

У відписці реєстратора однією з причин є посилання на відсутність оригіналу судового рішення в матеріалах доданих до заяви про реєстрацію, хоча навіть юристам, які вчились на двійки-трійки, відомо, що оригінали судових рішень (ухвал) залишаються в судових справах, сторонам по справі видаються належним чином завірені копії.

Що це? Безграмотність, повне нехтування закону, чи Дідич, Надал та Заставний керуються якимось своїми законами та необмеженим захланним апетитом?

На ці всі порушення Закону керівництво реєстраційної служби ТМУЮ спонукало рядового реєстратора, яка стоїть перед вибором – втрати роботи або виконувати злочинні розпорядження. З моменту подачі заяви і до моменту отримання рішення про відмову пройшло аж 27 робочих днів, що являється грубим порушенням закону.

Рішенням суду в Києві (див. фото додатки 6 і 7) визнано дії реєстраційної служби ТМУЮ протиправними щодо внесення обтяжень та прийнятті рішень про відмову в реєстрації нерухомості ТзОВ «Облтрейдінг».

Залишається тільки неприємний осад від тієї неподоланої корупції і фальші горе-політиків Заставного та Надала, які не дивлячись на війну в Україні, на загибель тисяч патріотів, продовжують переслідувати тільки свої міщанські інтереси. При цьому підставляючи молодого суддю міжрайсуду Стельмащука П.Я., і реєстратора реєстраційної служби. 

Але сподіваємося, що такі цинічні афери сьогоднішньої та колишньої влади Тернополя не безкінечні. Адже люди розуміють, хто це дорвався до керівництва міста і впевнені, що це врахують на чергових виборах.

А ми залишаємо за собою право дану статтю з додатками до неї направити в генеральну прокуратуру України, Міністерство юстиції, антикорупційні відомства  та кваліфікаційну комісію суддів.

Сьогодні ми описали тільки про один випадок,а в наступних публікаціях будуть описані інші махінації отих – Дідичів, Заставних та Надалів…

«Тернопільський тиждень»

         alt         

Додаток 1

           alt           

         Додаток 2

alt

Додаток 3

alt

Додаток 4

alt

Додаток 5

alt

Додаток 6

alt

Додаток 7

 

 

Коментарі  

 
+3 #6 Українець 02.09.2014 11:59
Надал і його команда це гірше сепаритистів повдівались в вишиванки і грабають Тернопіль і мешканців. Скільки правоохоронні органи будуть закривати очі на їхні злочини ? Чи вони разом з Надалом і живуть по принципу не можемо побороти злочинність то очолимо її!!!Реєстрацій на служба це окреме питання на чолі з Дідечем. Там без коштів нічого не вирішуєтся, щоб без очереді отримати документи 100 доларів і чим складніше питання тим дорожче.Скажіть де люстрація де справидливість.За що загинула Небесна Сотня за що гинуть зараз Українці, щоб Надал ходив в вишиванці і набивав кишені з його " командою ".
Цитувати
 
 
+1 #5 Мельник 01.09.2014 20:16
Щоразу дізнаюся все нове про нашого мера і не з кращої сторони :sad:
Цитувати
 
 
+1 #4 Ганна 01.09.2014 15:45
Цікаво, скільки отримав суддя Стельмащук і реєстратор Дідич $$$ та як вони будуть покарені.
Цитувати
 
 
+2 #3 Okey 01.09.2014 15:30
Цікаво чи буде реакція правоохоронних органів? Це вже злочинне угрупування.
Цитувати
 
 
+2 #2 DUM 01.09.2014 14:52
Ну це не диво свобода давно сама показала своє злочинне лице, тож вчинки на чолі з Надалом та Заставним НЕДИВУЮТЬ
Цитувати
 
 
+3 #1 оп 01.09.2014 14:22
Достав вже той надал!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.