Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ініціативу, започатковану не так давно в соціальній мережі «Фейсбук» щодо оригінального способу збирання коштів на різні потреби продовжили тернопільські високопосадовці.

Одним з перших, хто облився крижаною водою на березі Тернопільського ставу, став секретар ради Ігор Турський.
«Передаю естафету Стемковському Владу, Шевченку Андрію, Гутнику Адріяну», - написав чиновник на своїй сторінці.
Свою участь у флеш-мобі підтвердив також і заступник голови обласної ради Сергій Тарашевський.
«Передаю естафету Сергію Демченко, Ірині Кельнер, та Софії Гусак. СЛАВА УКРАЇНІ!!!», - зазначив пан Сергій, стоячи, очевидно, в своєму приватному відкритому басейні.
Ще раніше, виклик отримав і міський голова Сергій Надал, однак поки що він «морозиться».
Серед відомих тернополян-політиків та чиновників запрошення взяти участь у флеш-мобі та перерахувати кошти на потрби АТО отримали: Р.Заставний, В.Стемковський, Л.Бицюра, І.Хімейчук.
Нагадаємо, що ініціатива Ice bucket challenge полягає в тому, щоб якомога більше людей залучити до акції і щоб вони перераховували кошти на виклики сьогоднішнього дня. Хто не хоче брати участь, повинен внести суму в 10 разів більшу від обумовленої.

Коментарі  

 
+1 #1 ПРАВНИК 01.09.2014 20:09
Може воно і накраще,в одночас почнуть працювати на громаду а не на власну КИШЕНЮ.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.