Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У пятницю 5 вересня проходив черговий зїзд ВО "Свобода".
Про це поширювалася інформація в соціальних мережах.
Звісно, були делегації з усієї України, і навіть з Донецької і Луганської областей та АРК Крим, чим свободівці особливо гордяться.
Однак такі ключові в нашій області партійці як голова обласної ради Василь Хоміцець, заступник голови ОДА Леонід Бицюра та міський голова Сергій Надал вчора спокійно працювали у себе в кабінетах.
Раніше всі вони були учасниками партійних зїздів та зборів різного рівня. А тепер цю політичну силу від Тернопільщини представляла Марія Чашка.
Складається враження, що вище керівництво ВО "Свобода" має за ніщо своїх тернопільських побратимів, які проігнорували зїзд партії.

До речі, як повідомляє Реально, стали відомі подробиці домовлностей щодо прохідної частини списку, таємницю якого свободівці бережуть як дівочу честь.
Так за інформацією з джерел у ВО Свобода до прохідної частини списку вирішено обов’язково включити партійців які нині знаходяться взоні АТО. Тому можна припустити, що тернополяни Володимир Стаюра і Олексій Кайда стали “добровольцями”  невипадково, а їхнє рішення є прийняте не виключно з патріотичних міркувань,  а й розрахунку порапляння в прохідну частину списку ВО Свобода. Тож не дивно, що в “добровольці” записалися як  ряд діючих нардепів, та ті що розраховують на депутатство.

Нагадаємо, що до лав батальйону “Січ” записалися  Юрій Сиротюк, Олексій Кайда, Олег Осуховський, Олег Гелевей, Олександр Мирний, Андрій Тягнибок, Олексій Фурман.Серед бійців – член Політради ВО “Свобода”, керівник фракції націоналістів у Тернопільській облраді та очільник обласної “Свободи” Володимир Стаюра та голова Державного агентства земельних ресурсів України Сергій Рудик

Зазначимо, що другий етап З’їзду Всеукраїнського об’єднання «Свобода» відбудеться наступного тижня

Коментарі  

 
0 #5 Петрович 08.09.2014 15:01
Тернопільські свободівці вже заслужили своє. Тому нікуди не їхали. все там нормально!
Цитувати
 
 
-2 #4 123 08.09.2014 06:12
Свободівці ніколи не гонилися за понтами. де партія сказала, там вони і працювали.
Цитувати
 
 
-2 #3 Олексій Щирий 07.09.2014 20:10
Надал в цей день відправляв бійців в АТО. Мені здається, що це важливіше, як протирати штани
Цитувати
 
 
-4 #2 Vasiliy 06.09.2014 20:44
Ви тут пишети, а вони там воюють - позакривали б роти, а то тільки й користуєтесь відсутністю - а у очі слабо буде щось сказати Стаюрі чи Кайді коли вони повернуться із сходу???
Цитувати
 
 
+4 #1 гість 06.09.2014 13:17
Може є бог на небі і він дасть команду завалити цих злодіїв. Сам поплачу за ними.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.