Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Зовсім недавно тернопільські перевізники "нагнули" Надала та домоглися принизливого для мера рішення: Сергій Віталійович відмовився від своєї так і не виконаної передвиборчої обіцянки.
Внаслідок домовленостей, тариф на перевезення пасажирів не підняли, але пільговиків зараз перевозять в 2 рази менше: замість шести - трьох.
Нагадаємо, що мер Надал обіцяв, що всі, хто має право на безкоштовний проїзд, буде ним користуватися без обмежень після перемоги Сергія Віталійовича на виборах.
Зараз перевізники знову почали розмову про невигідність їхньої роботи в умовах постійного здорожчення вартості палива та постійних стрибків курсу валют.
"Вартість дизпалива сьогодні 16,60 грн., а для однієї маршрутки на день необхідно в середньому 50 літрів, неважко підрахувати, що у день ми повинні заправити машину на 830 грн.", – розповідає місцевим журналістам директор ПП «Менс-Авто» Андрій Намака.
За словами перевізника, маршрутка у день заробляє близько 1100 грн. Від цієї суми  треба відняти вартість палива, найнеобхідніший ремонт та зарплату водія. Все, що залишається - заробляє власник атобусу. І щоразу ця сума є меншою, що і перестало влаштовувати перевізників.
Таким чином, вже зараз можна спрогнозувати наближення чергового скандалу, який може закінчитися транспортрним колапсом в Тернополі.
Як поведе себе Надал цього разу: знову піде на уступки перевізникам за рахунок терноплян, чи проявить політичну волю та покаже, що він таки управляє міською господаркою?

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+2 #1 Петрович 08.09.2014 15:00
Від перевізників ми тільки чуємо про підняття тарифу. а коли буде якість перевезень? чисті сидіння та вікна? коли перестануть курити і говорити по телефону? Так що не треба ля-ля.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.