Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Наш сайт вже писав про молодих дівчаток, які обслуговують Сиротюка та його заступників в статті В Тернопільській ОДА працюють нелегали?
Тепер одна з них таки буде офіціно працевлаштована в ОДА у відділ, який створюється на базі колишнього відділу звязків з громадськістю преси та інформації в складі тодішнього управління. І не просто звичайним працівником, а керівником відділу.
Йдеться про працівницю Тернопільської обласної державної телерадіокомпанії Надію Турчин, яка має витіснити з посади затятого свободівця і депутата Почаївської міської ради, космонавта Костянтина Красовського.
Станом на сьогодні, пані Надія пройшла погодження в Києві і зараз чекає лише на розпорядження голови ОДА.
До речі, в приміщенні адміністрації часто бачать і керівника прес-служби Водоканалу Наталку Чорну, яка постійно наполягає, що не має ніякого відношення до прес-служби Сиротюка, в той же час в соціальних мережах постійно анонсує заходи за участю губернатора та заступників.
Інше призначення стосується родичів пана Сиротюка. Дружина молодшогго брата голови ОДА, депутата міської ради Михайла Сиротюка Христина Білінська отримала посаду заступника директора центру соціальних служб для молоді. Зараз його очолює Богдан Рокочий, який у 2010 році працював в міській виборчій комісії та був громадскістю звинувачений у фальсифікаціях. Тоді свободівці після перерахунку голосів недорахувалися кількох мандатів у міській раді.
До речі, розпорядження голови ОДА Олега Сиротюка не вивішуються на офіційний сайт вже понад 2 тижні. Не виключено, що якраз і через рішення, які можуть викликати суспільний резонанс та несприйняття.

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
0 #5 родич 14.09.2014 01:03
Цитую депутат:
а відколи на ттб з"явилися толкові працівники? там директор- пияк і хабарник, ото всі і тікають звітам. хто де може

пане депутате,Ви дуже багато правди знаете про ТТБ і ЇЇ працівників , так нби там працюєте...
Цитувати
 
 
+3 #4 депутат 11.09.2014 07:41
а відколи на ттб з"явилися толкові працівники? там директор- пияк і хабарник, ото всі і тікають звітам. хто де може
Цитувати
 
 
+3 #3 оленочка 10.09.2014 22:32
та яка вона коханка, вона його дружина законна і до речі кумовство не кумовство, але толкова дівчина.
Цитувати
 
 
-4 #2 Moriss 10.09.2014 21:08
Білінська - коханка Сиротюка-молодшого. Кумовство процвітає ))) хіба для цього відбулася Революція Гідності???
Цитувати
 
 
+2 #1 ФІВА 10.09.2014 20:45
8 років я вболівав і підтримував "Свободу". А вони перетворюються в звичайних хапуг -головне гроші. Продають керівні посади. І головне друзі зараз у нового губернатора хто? РОКОЧИЙ, головний підрахуй ПР у Тернопільській обл.Сумно.Все, "свободи" для мене і моєї сімї більше не існує
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.