Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Газета «Номер один» порозмовляла з головним «ляшківцем» Тернопільщини Святославом Півтораком. Кому цікаво, повний текст можна прочитати ТУТ.

ТТ ж зацікавили тільки деякі популістичні твердження людини, представника родини Півтораків, члени якої відомі тернополянам насамперед гучними корупційними скандалами.

Сам «вилоносець» Святослав Півторак "прославився" свого часу поборами і конфліктами, працюючи керівником кінотеатру «Перемога» та редакторм комунальної газети «Тернопіль вечірній». Його батько Роман Півторак – з ганьбою полишив очолюване ним училище в Тернополі через постійні скандали і порушені проти нього кримінальні справи, які наразі вже роками мусуються в судах. А знаєте чому? А тому, що ще один Півторак – дядько Святослава і брат Романа Півторака, який є суддею в Тернополі. Про них можна прочитати на шпальтах ТТ, в полі «Пошук» нашого сайту увівши це скандально відоме прізвище...

А тепер витяги з передвиборчого інтервю...

 - Святославе  Романовичу, на Тернопільщині нині допомогу для учасників АТО збирають багато громадських організацій та політичних партій, інколи може здатися, що багато з наших політиків з цього роблять піар, а от чи беруть участь у антитерористичній операції члени вашої партійної організації?

– Оскільки нині триває війна із нашим північним сусідом, відповідно усі зусилля нашої обласної партійної організації спрямовані на допомогу українським воякам та нашим землякам, які беруть участь в Антитерористичній операції на Сході України. Наші партійці зібрали та передали десятки тонн продуктів харчування (овочі, фрукти, тушонку, консервовані продукти), засоби гігієни, закуплено необхідне обмундирування для учасників АТО, бо як кажуть «Береженого бог береже, а козака шабля стереже».

Окрім того з ініціативи районних організацій в ряді населених пунктів краю проведені патріотичні акції, зокрема остання з яких у смт. Гусятин, також ми намагаємося не забувати про культурологічні, спортивні чи екологічні заходи, зокрема нашою партійною організацією цього року було проведено акцію «Чистий ліс».

   святослав півторак, ляшко, радикальна партія, тернопіль, тернопільський тиждень   

На фото: пан Півторак сам виставив дану світлину в платному матеріалі, хоча в тексті запевняє, що "ляшківці" на Тернопільщині збирають десятки тон продуктів, але в той же час знимкується  біля двох мішків і ще чогось. і це, повторимося, в явно замовному матеріалі викладає такі світлини... 

Голосуйте за Ляшка і його послідовників на Тернопільщині Півтораків...

Коментарі  

 
+4 #12 Кара 11.09.2014 10:55
В Тернополі дуже мало людей які можуть сказати щось добре про цього Святіка, а більшість коментів тут на його захист прислані з одного компа, так що швидше за все він сам їх і писав.Амінь
Цитувати
 
 
+6 #11 Кара 11.09.2014 10:52
На початку лютого 2008 року прокуратурою м.Тернополя порушено кримінальну справу за ст. 368 КК України (одержання хабара) стосовно директора кінотеатру «Перемога» Півторака Святослава Романовича.
Керівник «Перемоги» отримав 500 доларів США хабара від місцевого підприємця за укладення довгострокового договору оренди на встановлення кавового автомата у закладі культури.
24 грудня 2008 року тернопільський міськрайонний суд виніс вирок у даній кримінальній справі. За вироком суду Півтораку Святославу присуджено покарання у вигляді штрафу в розмірі 14 тисяч грн.
Цитувати
 
 
+3 #10 Кара 11.09.2014 10:50
Свобода і піар тут ні причому. А Олександр якщо справді служить - честь йому і хвала, видно перед Богом судилося йому змивати так ганьбу з своєї родини. Так як батько його "прославився" ще з часів роботи в відділі пропаганди обкому комсомолу а тепер вже котрий рік (до речі чому так довго - чи не тому що братик в суді?)ходить під слідством за експлуатацію дітей і хабарництво в училищі.Братик же Святік славний лише тим що бухає, бреше і тягне ручки до всього що погано лежить крім того хам хамом. Крім того коли сунутиме своє рило в якісь списки хай в біографії не забуде вказати що БУВ ЗАСУДЖЕНИЙ. Правда відкупився штрафом завдяки таткові який ще був при силі тоді і дядькові
Цитувати
 
 
+4 #9 педро 11.09.2014 08:02
Та то ж вони собі на зиму закупили і сфоткали
Цитувати
 
 
+1 #8 виборець 11.09.2014 07:50
"Свобода" хоче опустити рейтинг Ляшка на Тернопільщині. Президентські вибори показали думку народу.
Цитувати
 
 
-4 #7 Партієць 11.09.2014 07:09
Півторак вже багато разів побував з гуманітарними місіями в зоні АТО, але фото принципово не виставляв в газети. А дана просто чергова допомога , що збирається щогодинно. Чому ваш сайтик ні словом не згадує ані словом ще одного члена Радикальної партії Олександра Півторака рідного брата Святослава та сина Романа, який зараз перебуває в зоні АТО? Зараз війна, а ви поливаєте брудом людей, які допомагають армії. Підемо поставимо свічку за ваше здоров"я пане Гнатюк.
Цитувати
 
 
0 #6 ганна 11.09.2014 06:44
З яким сус1дом у вас тривае в1йна, придурок. Ти що, з дуба впав. не знаеш хто з ким воюе, от по1дь туди 1 взнаеш, хто в кого стр1ляе 1 з ким воюе. Ну не можна ж бути такими 1д1отами 1 рахувати що 1ншу так1 ж дурноват1.
Цитувати
 
 
+4 #5 Ржу немогу 11.09.2014 01:18
:lol: куди світ котится, куди Ляшко дивится??
Цитувати
 
 
-3 #4 Леонід 10.09.2014 23:45
Я не знаю, що то за Півторак, але про нього останім часом багато пишуть. Як завжди перед вибоами чорний піар! Писали б краще, що вони доброго зробили. А "обсирали" б після виборів.
Цитувати
 
 
-4 #3 Левович 10.09.2014 22:38
Слухай ти писако свободівський-додаю тобі на замітку. Крім цього рідний брат Святослава служить зі мною в батальоні "Збруч". І коли я і мої побратими вернемось до дому-особисто я сам проведу не люстрацію, а кастрацію таких заказних уйобків.....
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.