Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями ТТ опублікував статтю Серія публікацій про справи, що "згоріли". Гроші за газ

В матеріалі ми припустили, що під час лютневих подій, коли горіли приміщення правоохоронних структур в Тернополі, могли бути знищені й окремі кримінальні справи. Знищені як вогнем, так і людьми, які приміщення громили. Як приклад, навели інформацію тільки по одній справі.

Відрадно, що в міліції оперативно відреагували на наш матеріал і запевнили, що дана справа, як і багато інших кримінальних проваджень,   не були знищені.

«На одному з веб-сайтів Тернополя оприлюднена інформація про те, що під час лютневих подій згоріла частина кримінальних проваджень, в яких фігурують  місцеві високопосадові. Зокрема, йшлося про кримінальне провадження №…4167, відкрите 7.11 2013 року за ч.2 ст.364 КК України. Інформація про знищення документів по цій справі не знайшла підтвердження.

За фактом публікації керівництво обласної міліції провело перевірку, в ході якої з’ясувалося, що матеріали по даному кримінальному провадженню не були знищені, усі документи є в наявності.

Після лютневих подій у кримінальному провадження проведено повне та об’єктивне розслідування, опитували свідків, вилучалась бухгалтерська документація. Також було проведено ряд перевірок підприємств, що фігурують у провадженні, із залученням спеціалістів Державної фінансової інспекції у Тернопільській області».

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.