Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Багаторічні розмови про те, що свободівці та регіонали насправді давно і тісно співпрацюють, вкотре підтверджуються. Зокрема і на Тернопільщині.

Та що цікаво – коли при владі в області були представники партії регіонів, то свободівців не було на «жирних» посадах. Принаймні, на тих, на які призначали з облдержадміністрації.

Тепер же, коли в «білому домі» в Тернополі і в більшості РДА керують тягнибоківці, колишні прихвосні Хоптяна і Януковича продовжують займати владні кабінети, отримують мільйони для свого бізнесу, керують підприємствами, в яких крутяться чималі бюджетні кошти.

Ось останній приклад. Є таке собі, мало відоме широкому загалу, Державне підприємство «Тернопільський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі».

Ця структура видає кредити на будівництво осель в сільській місцевості. Як і кому ці кредити видаються – тема окремої публікації. Очолює це ДП, в якому працює кілька людей, вже багато років Бісовський Ярослав Васильович. Ще у вересні 2010 року його на цю посаду призначив тодішній голова Тернопільської ОДА Михайло Цимбалюк.

Коли область очолив Валентин Хоптян, то він щороку продовжував контракт Бісовському на цю посаду. І щороку, стверджують знаючі люди, напередодні погодження, Хоптян отримував від людей Бісовського подяку в розмірі кількох десятків тисяч «мертвих американських президентів».

Щороку!

І ось ТОДА очолив свободівець Олег Сиротюк. В серпні термін контракту Ярослава Бісовського на посаді директора Фонду закінчився. І він, звичайно, захотів його продовжити. З чим і прийшов до пана Сиротюка.

Якщо ви гадаєте, що націоналіст вказав прихвосню регіоналів на двері, то глибоко помиляєтеся.

Заради об’єктивності зазначимо, що Сиротюк таки вагався кілька тижнів,  чи призначати Бісовського вкотре на  цю ласу посаду. Але, як стверджують наші джерела, керівника ОДА все ж переконав це зробити його підлеглий, теж свободівець і начальник сільськогосподарського департаменту ОДА Напора Олег. І Сиротюк своїм розпорядженням, як запевняють наші джерела, таки призначив пана Бісовського ще на рік головою Державного підприємства «Тернопільський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі».

Ну що ж? Не тільки регіонали Цимбалюк і Хоптян хочуть отримувати «подарунки» від таких, як пан Бісовський.  Свободівський губернатор Сиротюк від них мало чим відрізняється в цьому плані…

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
0 #1 Наталка 29.10.2015 13:10
Знаю цього "діяча".Думаю коли ця людина остепениться.Напевне ніколи.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.