Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Суддя Процько Володимир Ярославович знову порушує закон. Сьогодні  12 вересня 2014 року  об 14 год.00 хв.  розпочалося слухання справи за позовом Міжрайонної природоохоронної прокуратури Тернопільської області до Гуди І.Б. про дострокове розірвання договору тимчасового довгострокового користування лісовою ділянкою в РЛП "ЗАГРЕБЕЛЛЯ"

В судовому засіданні були присутні журналісти Курман Н.Ю, (Інформаційно-аналітичний журнал "Ідея і Чин"), Станько О.М. ( Інформаційно-аналітичний журнал "Ідея і Чин") та інші. 

Процько В.Я. виніс ухвалу, якою заборонив  не тільки фото-відео-фіксацію, хоча отримав  згоду учасників процесу але й заборонив використовувати портативні аудіотехнічні пристрої. Оголосивши перерву в судовому засіданні, зобов»язав журналістів покласти свої пристрої до камери схову.

Відповідно до ч.2 ст.11 ЗУ «Про судоустрій і статус суддів» розгляд справ у судах відбувається відкрито, крім випадків, установлених процесуальним законом. Учасники судового процесу та інші особи, присутні на відкритому судовому засіданні, можуть використовувати портативні аудіотехнічні засоби. Проведення в залі судового засідання фото- і кінозйомки, відеозапису, а також транслювання судового засідання допускається за рішенням суду.         Відповідно до ч.8 ст.6 ЦПК України учасники цивільного процесу та інші особи, присутні на відкритому судовому засіданні, мають право робити письмові записи, а також використовувати портативні аудіотехнічні пристрої. Проведення в залі судового засідання фото- і кінозйомки, відео-, звукозапису із застосуванням стаціонарної апаратури, а також транслювання судового засідання по радіо і телебаченню допускаються на підставі ухвали суду за наявності згоди на це осіб, які беруть участь у справі. Не зважаючи на вищевказане суддя Процько В.Я.  виніс  ухвалу, яка є завідомо неправосудною.Такі дії судді Процько В.Я. підпадають під ознаки кримінального правопорушення передбаченого ст. 375 КК України «Постановлення суддею (суддями) завідомо неправосудного вироку, рішення, ухвали або постанови». Крім того, дії судді Процько В.Я. підпадають під ознаки кримінального правопорушення передбаченого ст. 171 КК України «Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів».

Заступник голови відокремленого підрозділу ГО "АНТИКОРУПЦІЙНИЙ КОМІТЕТ МАЙДАНУ" в Тернопільській області, юристконсульт ГО "НАШ РІДНИЙ ТЕРНОПІЛЬ" (на громадських засадах)

Степанова Олена 

Коментарі  

 
+3 #3 Лука 14.09.2014 07:06
Терміново скаргу у вищу кваліфікаційну раду суддів і прокуратуру на непрофесійні і злочинні рішення неадекватного судді "на замовлення" Процько В.Я. Ригівських придурків потрібно лікувати тільки палаючими шинами і буками по задниці (наймилосердніш і засоби виховання).
Цитувати
 
 
+4 #2 працівник 13.09.2014 07:40
Ще одна "законопослушна" суддя ТИХА І. також за хабар готова іменем України хоч розстрільний вирок винести
Цитувати
 
 
+3 #1 Андрійrj 12.09.2014 16:47
Дуже гарно(((( І до коли це свавілля буде продовжуватись? Чи і надалі правий той у кого "статус"? Цікаво чи звернуться журналісти які були присутні на судовому засіданні із заявою про вчинення суддею злочину. І цікаво чи відреагують правоохоронні органи на це повідомлення.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.