Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На з’їзді “Батьківщини” висунули кандидатів в народні депутати по мажоритарних округах Тернопільської області.

Ними стали відповідно екс-начальник Тернопільського КРУ Ігор Романків (округ з центром в Тернополі), депутат Ланівецької райради Руслана Кушнір (центр округу -Збараж), голова Козівської райради Петро Репела (центр – Зборів), міський голова Копиченець Пеляк (центр – Теребовля), голова Чортківської РДА Віктор Шепета (центр – Чортків).

Тричі нардеп з Тернопільщини має всі шанси вчетверте отримати мандат.

На з’їзді “Батьківщини” керівника місцевого бюро партії висунули кандидатом у народні депутати по загальнонаціональному списку.

За попередніми даними Деревляному дісталося 28-е місце. Це означає, що він отримає депутатський значок, якщо “Батьківщина” набере 10% голосів.

Екс-меру Тернополя вділили 31-е місце у списку нового політичного проекту Яценюка-Турчинова.

За попередніми даними, Заставному місце у списку “Народного фронту” дісталося за квотою Яценюка. Минулого разу він балотувався до ВРУ за списком “Батьківщини, а раніше встиг побувати у “Нашій Україні” Ющенка та проекті В’ячеслава Кириленка “За Україну!”.

Також у топ-50 списку “Народного фронту” є прізвище Вітвицький. Нагадаємо, що з особа з таким прізвищем є депутатом Тернопільської міської ради від Української партії. В 2006-2008 роках Олег Вітвіцький працював заступником голови Тернопільської обласної ради.

А от чинному керівнику ТОДА Олегу Сиротюку не знайшлося місця у списку “Свободи”. 

На з’їзді, який відбувся 14 вересня, тягнибоківці уклали список дуже подібний до версії 2012 року. Тоді майбутній голова Тернопільської ОДА був 15-м, зараз найвищий з тернополян у списку – “бравий вояка” Володимир Стаюра. Йому Тягнибок вділив аж 26 місце, повідомляють ЗМІ

Коментарі  

 
+1 #1 Маширек 15.09.2014 11:25
ЗАставний :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: мало накрва коли був мером? іде у ВР щоб лобіюванням займатися?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.