Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

ТТ писав, що Тягнибок "кинув" свого побратима і керівника області? 

Наші колеги з Погляд мають своє бачення цієї ситуації. Щоб знову стати народним депутатом, екс-голова Тернопільської обласної ради, а нині парламентар-«свободівець» Олексій Кайда не гребує навіть своїми побратимами. Розуміючи, що за плечима у нього нульові показники роботи у Верховній Раді і не кращі – на окрузі, він спершу кинувся домовлятися з однопартійцями, що йтиме на вибори не по списках, а по мажоритарці. 

А потім виплакав у представників найбільш рейтингового політичного проекту Порошенка, щоб ті не виставляє свого конкурента на його округу з центром Тернополі.

На взамін Олексій Кайда вирішив «злити» свого побратима – голову Тернопільської ОДА Олега Сиротюка. Доля Олега Мирославовича з легкої руки корисливого Кайди майже вирішена. Після виборів він змушений буде без будь-яких додаткових умов поступитися своїм кріслом комусь з висуванців блоку Петра Порошенка на Тернопільщині. При цьому Сиротюк не отримав жодних преференцій по партійній лінії. Його, у якості запасного аеродрому, не включили не те, що в прохідну частину, а й взагалі у партійний список! Хоча на минулих парламентських виборах Олег Сиротюк був №16 у виборчому списку ВО «Свобода».

За логікою, один з керівників ВО «Свобода» (а Олексій Петрович очолює секретаріат партії та є заступником голови фракції «Свободи» в парламенті) мав би впрігшись як віл, тягнути партійний список. Як це, до речі, зробили інші лідери партії.

Однак Кайда – хитрий лис. ВО «Свобода» в 2012 році та сьогодні – це дві різні партії.

Якщо два роки тому партія була на піку своєї словами (здобувши майже 10 відсотків довіри виборців нашої країни), то тепер її рейтинг балансує між непрохідними трьома і прохідними п’ятьма відсотками. Тому потрапляння цієї політсили в новий парламент є малоймовірним. Цьому спонукали багато чинників, пов’язаних з членами цієї політсили, а також повна бездіяльність на їхніх мажоритарних округах та й у парламенті загалом. На пам’ять приходить найбільш гучний скандал, пов’язаний з побиттям керівника Першого національного телеканалу групою «свободівців» на чолі з Ігорем Мірошниченком. Свою лепту в пониження партійного рейтингу зробили і тернопільські «свободівці» (в тому числі і Олексій Кайда, котрий понад три роки протирав штани в кріслі голови Тернопільської обласної ради), які мають в області фактично всю повноту влади, але не втілили в життя жодних своїх обіцянок, даних як у 2009 році на виборах до обласної ради, так і в 2012 році – до Верховної.

Саме тому Олексій Кайда вирішив піти єдиним ймовірним для нього шляхом, хай і ціною посади свого побратима. До речі, саме Олег Сиротюк був першим «свободівцем» на Тернопільщині і саме він розвинув осередок тоді маловідомої партії до того рівня, на якому його вихопив у свої руки зайда із Львівщини Кайда. А домовлятися, хоч би з чортом, йому не вперше. Не маючи конкурента від президентської партії, він уже спить і бачить себе ще п’ять років у насидженому кріслі недоторканого народного депутата. Лишилося тільки одне: вкотре переконати тернополян, що допомогти їм зможе лише такий дурень у вишиванці, як він…

Коментарі  

 
+1 #10 White 19.09.2014 20:27
Олексій хороший кандидат допоміг мені у вирішенні моїх питань коли я звернувся до нього
Цитувати
 
 
+1 #9 мозгоправ 18.09.2014 09:55
Кайда мав би Надалу помогти по тому меморандумі, який сам підписав. 2 роки пройшло і шо?
Цитувати
 
 
+1 #8 пан 17.09.2014 08:56
Ганба Батьківщині,Уда ру та тим Юдам ,котрі голосували за статус Донбасу .Окрім після цього проголосували за ратифікацію Угоди з ЄС,щоб замилити людям очі що-до поперднього мною сказано-голосування.
Цитувати
 
 
0 #7 кукуся 16.09.2014 22:14
Кайда один із активніших дипутатів...
Цитувати
 
 
0 #6 Оля 16.09.2014 21:48
Кайда гідний кандидат
Цитувати
 
 
-1 #5 кандидат 16.09.2014 21:11
довбані сволотівські жополизи, як вже ви замахали вихваляти свої ху...в, які на вас же той же ху.. забили, просто вже шкода вас зомбодаунів :sad:
Цитувати
 
 
+1 #4 Сергій 16.09.2014 19:51
Кайда єдиний депутат який хочаб шось робить для Тернополян а не штанди протерає
Цитувати
 
 
+1 #3 пан 16.09.2014 18:38
кайда молодець
Цитувати
 
 
0 #2 Тарас 16.09.2014 18:11
Продажні ЗМІ!!! БАГАТО ГРОШЕЙ БЕРЕТЕ ЗА ТАКІ ЗАМОВНІ СТАТТІ?
Цитувати
 
 
+2 #1 Міля 16.09.2014 12:54
(y)(y)(y)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.