Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нещодавно ТТ писав, що Свободівець Сиротюк продовжує працевлаштовувати прихвоснів Хоптяна

Суть зводилася до того, що Державне підприємство «Тернопільський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» вже декілька років поспіль очолює Ярослав Бісовський. Ще у вересні 2010 року його на цю посаду призначив тодішній голова Тернопільської ОДА Михайло Цимбалюк.

Коли область очолив Валентин Хоптян, то він щороку продовжував контракт Бісовському на цю посаду. І щороку, стверджують знаючі люди, напередодні погодження, Хоптян отримував від людей Бісовського подяку в розмірі кількох десятків тисяч «мертвих американських президентів».

Структура, очолювана Бісовським, видає кредити на будівництво осель в сільській місцевості. Як і кому ці кредити видаються – тема сьогоднішньої публікації, оскільки після вищевказаної статті нам люди, які мали досвід «співпраці» з паном бісовським, повідомили деякі подробиці з діяльності цього фонду.

Отже, видаватися кредити мали б людям, які проживають в сільській місцевості і працюють на підприємствах, що обслуговують сільське населення або працюють на фермерських господарствах. А насправді, як стверджують, пан Бісовський і деякі його підлеглі  просто шукали клієнтів, які вже повибудовували будинки, або ж мали оселі з високим ступенем готовності. З такими людьми домовлялися і Фонд видавав кредити, і після цього власники нерухомості у селах віддавали людям Бісовського готівку. Така не вельми хитра обрудка, яка радше нагадує незаконну діяльність конвертаційних центрів. Згодом, кажуть, відпрацювавши цю схему, Бісовський з підручними навіть фактично перестав шукати по селах клієнтів а взагалі видавав безпроцентні кредити де і як кому хотів. Чи знали про це правоохоронці - питання, швидше, риторичне, оскільки директор Фонду дуже добре знає "табличку ділення".

Знайомі пана Бісовського наводять і такий приклад оборудки, яку він прокрутив з донькою в приміському селі Петриків. Де Бісовський, маючи дачну ділянку, розділив її на дві частини і подарував одну з частин дочці. А після того очолюваний ним Фонд надає їй безвідсотковий кредит. І донька будує нескромний маєток.

І таких оборудок, запевняють знайомі, пан Бісовський провернув чимало. Тому й не хочеться йому втратити таку ласу посаду і він вже начебто зумів домовитися про це з головою ТОДА, свободівцем Олегом Сиротюком, який має продовжити, чи точніше вже продовжив, контракт нашому «герою».  До речі, як нам відомо, десь у владних кабінетах «білого дому» є і протокол про корупцію, складений на пана Бісовського. Але чомусь керівництво ТОДА на це не зважає.

Взагалі, Ярослав Бісовський – людина «талановита» в тому плані, що завжди примудряється займати ласі посади і витискати з цього по максимуму користі для себе.

Адже до того як він очолив підприємство по видачі кредитів в сільській місцевості, Бісовський очолював ДАК України в Тернопільській області (хлібобулочна галузь). Де, як стверджують знаючі люди, плідно допомагав розвалити її на всеукраїнському рівні і після його перебування на цій посаді чи не все майно в Тернопільській області, яке належало ДАК України, виявилося роздерибаненим…

Коментарі  

 
-2 #1 Васильович 16.09.2014 13:50
На палю його!!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.